Zoek je afwisseling en uitdaging? Dan is GrowWork de ideale werkgever. Wij bieden je interessante functies bij verschillende zorg gerelateerde overheden waarbij je bij meerdere opdrachtgevers aan de slag gaat.

Voor mensen met een afgeronde zorg gerelateerde HBO- of WO-opleiding heeft GrowWork een heel interessant aanbod.

Dit ben jij!

Of je nu net klaar bent met je studie of al langer geleden, bij GrowWork vind je werk dat het best bij je past. We zijn op zoek naar mensen met een afgeronde zorginhoudelijke HBO- of WO-opleiding. Bijvoorbeeld fysiotherapie, ergotherapie, pedagogiek, (toegepaste) psychologie, gezondheidswetenschappen, MWD, SPH, HBO-V of geneeskunde.

Kies voor GrowWork

  • Als je via GrowWork werkt heb je een contract voor minimaal een jaar met een uiteenlopend takenpakket waarin je je kennis kunt toepassen. Hiernaast doe je nieuwe werkervaring op bij verschillende zorg gerelateerde overheden, zoals bijvoorbeeld het CIZ of DJI.
  • Binnen onze ZorgAcademy volg je een opleidingstraject, toegepast op de behoefte van jou als professional. Zo leer je werkprocessen te verbeteren met Lean Six Sigma, en scherp je je communicatie skills nog verder aan met verschillende trainingen. De perfecte basis voor een verdere carrière bij een zorgoverheid.
  • GrowWork opereert in de gehele zorgketen. Van een functie bij het CIZ tot een opdracht als Jeugdconsulent bij een Jeugdzorginstelling of een baan bij een zorgverzekeraar. GrowWork vindt het voor je en zorgt ervoor dat je ervaring kunt opdoen die je goed kunt gebruiken bij volgende opdrachten.
  • Bij GrowWork bieden we je goede en intensieve begeleiding door onze HR-Adviseur.

Werken bij een zorgverzekeraar of zorgkantoor

Heb je er wel eens aan gedacht om te gaan werken bij een zorgverzekeraar? Ook dan zit je goed bij GrowWork. Bij een zorgverzekeraar heb je direct contact met klanten, krijg je veel verantwoordelijkheid, en veel vrijheid. Ook denk je actief mee over het verbeteren van werkprocessen. Als je via GrowWork werkt kun je bij verschillende opdrachtgevers terechtkomen, waarbij we altijd de baan vinden die het best bij je opleiding aansluit.

Opdrachten door heel Nederland

Afhankelijk van je kennis en ervaring kom je bij GrowWork in dienst als junior, medior of senior professional. Je kunt aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Bij jou in de buurt dus of juist ergens anders. Voor mensen met een afgeronde HBO- of WO-opleiding hebben we een interessant en uiteenlopend aanbod van vacatures>>


Meer weten?

Neem vooral contact op met een collega van GrowWork, bekijk ons team>>. Je kunt ook een contactformulier>> invullen. Als je ons je wensen en ambities vertelt vinden wij de baan die bij jou past.

 

Laatste vacatures

Gerelateerde business units