Ben jij (gespecialiseerd) verpleegkundige en zoek je afwisseling en uitdaging in het ziekenhuis? Dan is GrowWork jouw ideale werkgever. Wij bieden jou passende functies bij verschillende ziekenhuizen door heel Nederland!

Dit ben jij!

Jij hebt net je studie afgerond of al langer geleden, bij GrowWork vind je werk dat het beste bij je past. Wij zijn op zoek naar mensen met een afgeronde MBO-V of HBO-V opleiding, met én zonder specialisatie. Bijvoorbeeld algemeen verpleegkundige, kinderverpleegkundige, doktersassistent, oncologieverpleegkundige of anesthesiemedewerker. Daarnaast zijn wij ook altijd op zoek naar onder andere teamleiders, (HR)managers en medisch secretaresses

Groei en ontwikkeling

Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan bij ons centraal. Er wordt actief met je meegedacht over de volgende stap in je loopbaan. De verschillende opdrachten gaan ervoor zorgen dat je werk afwisselend blijft en dat je je kunt blijven ontwikkelen. Bij GrowWork bieden we je persoonlijke en intensieve begeleiding.

Opdrachten door heel Nederland

Of je nou net begint of ervaren bent, GrowWork heeft voor iedere zorgprofessional een passende vacature als zelfstandige of gedetacheerd. Tijdens een intake met een recruiter uit jouw regio ontdek je samen welk ziekenhuis en vacature het beste bij jou past.

Onze contractvormen zijn:

  • Dienstverband van een jaar. Tijdens dit dienstverband word je gedetacheerd en werk je op projectbasis bij één of meerdere opdrachtgevers. Er staat een vaste adviseur voor je klaar.
  • Projectcontract. Dit is een contract over de looptijd van een project. Er staat een vaste adviseur voor je klaar die je begeleidt.
  • Deta-vast. Je wordt gedurende een afgesproken periode gedetacheerd bij een opdrachtgever, met de optie dat je na de detachering bij de opdrachtgever in dienst kan gaan treden. Er staat een vaste adviseur voor je klaar die je begeleidt.
  • Zzp. Hier gaat het vaak om interim-opdrachten voor freelance professionals die vanwege hun specifieke kwaliteiten en ervaring worden ingezet. Wij zorgen voor de bemiddeling van jouw contract met de opdrachtgever.
  • Vast dienstverband. Je gaat rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst. GrowWork is verantwoordelijk voor de werving en selectie.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden in het ziekenhuis? Neem vooral contact op met Veerle Slippens, recruiter ziekenhuizen, via 06-83619944 (ook Whatsapp) of mail je vragen naar veerleslippens@growwork.nl

Laatste vacatures

Gerelateerde business units