Of het nu de particulier is of de overheid die eisen stelt aan de zorgverzekeraar, er zijn slimme professionals nodig die met u meedenken, en die begrijpen wat er gevraagd wordt.

En waarom. Professionals die snel kunnen schakelen, de behoefte van de klant begrijpen en hier adequaat op anticiperen. Professionals die weten waar ze het over hebben door hun relevante achtergrond en de ervaring die ze met de betreffende doelgroep hebben opgedaan.

Gekwalificeerde professionals

Onze professionals zijn HBO- of WO-opgeleid in zorg gerelateerde studies zoals MWD, SPH, Fysiotherapie, Ergotherapie, Pedagogiek, (toegepaste) Psychologie , Geneeskunde en HBO-V.  Ze hebben ruime werkervaring in bijvoorbeeld de ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg of gehandicaptenzorg.

In wat voor een rol?

Onze professionals zijn goed in te zetten op rollen met klantcontact zoals PGB vraagstukken, zorgadvies, zorgbemiddeling, bewust keuze gesprekken, huisbezoeker et cetera. Als zorginkoper of als reviewer/auditor. Doordat GrowWork in de gehele keten opereert, doen ze brede ervaring op. Hierdoor hebben ze een heel goed overzicht van het werkveld.

Artsen

GrowWork ziet een toenemende vraag naar (basis)artsen in de rol van medisch adviseur. Wij plaatsen dan ook al geruime tijd met succes artsen bij zorgverzekeraars. Dit doen we door ze actief op te zoeken, te enthousiasmeren en te begeleiden naar hun nieuwe functie.

Opleiding en ontwikkeling

De GrowWork ZorgAcademy is gericht op relevante vakinhoudelijke kennis en op persoonlijke vaardigheden. Hierdoor zijn onze professionals, na de start van een opdracht, snel op vlieghoogte.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u weten wat GrowWork voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met een collega van GrowWork, bekijk ons team. U kunt ook een contactformulier>> invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laatste vacatures

Gerelateerde business units