Het zorglandschap is complexer geworden door de toenemende vergrijzing. Dit vraagt om professionals met andere vaardigheden die met u meedenken en die direct begrijpen wat er verwacht wordt.

Professionals die snel kunnen schakelen, de behoefte van de klant en de complexiteit van de zorg begrijpen en hierop anticiperen.

Unieke samenwerking met CIZ

GrowWork is sinds jaren strategisch partner van het CIZ. Wij kijken samen met deze opdrachtgever vooruit en voorzien hen van hoogopgeleide professionals. Ook deze professionals zijn na afloop van hun opdracht bij het CIZ voor uw organisatie inzetbaar

Inzet van jeugdconsulenten en ambulante hulpverleners

Onze jeugdconsulenten en ambulante hulpverleners zijn HBO- of WO-opgeleid in bijvoorbeeld MWD, SPH, Fysiotherapie, Ergotherapie, Pedagogiek, (toegepaste) Psychologie of HBO-V. Gezien de snelle ontwikkelingen binnen dit werkveld zorgen we via diverse trainingen en opleidingen dat onze professionals zich blijven ontwikkelen. Zo zijn ze altijd voorbereid op hun takenpakket en direct inzetbaar.

Inzet van artsen

Sociale Geneeskunde komt tijdens de studie Geneeskunde slechts beperkt aan bod. Wij ondervangen dit door de aankomende basisartsen te informeren over de aantrekkelijke kanten van de functie. Ook krijgen de artsen bij GrowWork zeer interessante ontwikkelmogelijkheden. Wij zijn daardoor in staat om altijd precies de basisarts te leveren die u zoekt.

Opleiding en ontwikkeling

De GrowWork ZorgAcademy is gericht op relevante vakinhoudelijke kennis en op persoonlijke vaardigheden. Hierdoor zijn onze professionals, na de start van een opdracht, snel op vlieghoogte. Ook verbinden ze zich voor langere tijd aan GrowWork waardoor ze de opgedane ervaring kunnen gebruiken bij meerdere opdrachten.


Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u weten wat GrowWork voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met een collega van GrowWork, bekijk ons team. U kunt ook een contactformulier>> invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laatste vacatures

Gerelateerde business units