Waar staat de ZorgAcademy voor?

GrowWork is een aantrekkelijke werkgever en carrièrecoach voor haar medewerkers. Daarnaast zijn wij opleider van professionals binnen de zorgsector.

Wij verzorgen binnen onze ZorgAcademy opleidingen en evenementen zoals seminars voor professionals die bij GrowWork in dienst zijn, maar ook voor professionals in dienst van zorgorganisaties, zorgverzekeraars en zorgoverheden.

Opleidingsvisie

Wij hanteren de kernwaarden ontwikkelingsgericht, praktijkgericht, kwaliteit en maatwerk bij al onze opleidingsactiviteiten. Door het gebruik van een mix van werkvormen sluiten we zoveel mogelijk bij je leervoorkeuren aan. We maken gebruik van digitale middelen om het leren te ondersteunen. Vanuit onze opvatting dat de leeropbrengst het grootste is als je leert van en met elkaar, zal de integratie van kennis plaatsvinden tijdens klassikale bijeenkomsten met ervaren trainers.

Het opleiden van de hele keten, van helpende tot manager, maakt GrowWork tot een betrouwbare kennispartner van werkgevers in de zorgsector.

Jouw behoeften

De ZorgAcademy is een hoogwaardige opleidingsorganisatie die aansluit op de behoeften van jonge en ervaren zorgprofessionals. Onze opleidingen en workshops zijn actueel en uitdagend en hebben altijd tot doel om jou te helpen je rol binnen je werk te versterken.

Direct toepasbaar

De kracht van onze ZorgAcademy is dat je de opgedane kennis direct kunt toepassen in je werk. Daarnaast kun je tijdens intervisiebijeenkomsten, intercollegiale uitwisselingen en netwerkbijeenkomsten collega’s uit jouw eigen en andere vakdisciplines ontmoeten. Samen kun je aan inhoudelijke vraag­stukken werken.

Praktische informatie

  • Het opleidingsaanbod is voor een groot deel geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister V&VN.
  • De opleidingen vinden tenzij anders vermeld plaats op één van onze kantoren. De locatie staat vermeld bij de inschrijfdatum.
  • Als er lesdata gepland staan voor een opleiding, dan kun je je direct voor die data inschrijven. Zijn er nog geen lesdata bekend, dan kun je alvast een plek reserveren. We houden je dan op de hoogte van nieuwe startmomenten.
  • Bij het inschrijven voor een opleiding zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. Lees ook ons privacy statement.
  • Alle genoemde prijzen zijn per persoon en BTW-vrij.

Is je interesse gewekt maar staat jouw opleiding er nog niet bij? Of wil je graag advies over onze incompany mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk ons volledige opleidingsaanbod >>

Wat deelnemers over de ZorgAcademy opleidingen zeggen

Op zoek naar een adviseur?

Wij hebben collega’s die uw organisatie kunnen helpen.

De voordelen:

  • Flexibel
  • Voor iedereen toegankelijk
  • Kennis van zorg

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
1
Team