GrowWork Education

Weerbaarheid en stressbeheersing

Heeft de hoge werkdruk negatieve effecten op hoe jij je voelt? Heb je niet altijd grip op je eigen spanningen?

Wij verzorgen scholingsactiviteiten voor zorgprofessionals om je bewust te worden van je eigen lichamelijke stress-signalen. Ontdek en erken wat energie kost en wat jou energie oplevert. Ervaar en oefen wat de invloed van eigen gedachten is. Met behulp van jouw persoonlijke signalen en bewustwording daarvan ga je aan de slag met vragen en zelfonderzoek.
Tijdens deze scholing maak je kennis met een aantal wetenschappelijk bewezen vaardigheden waarvan je de fysieke effecten direct in beelden teruggekoppeld krijgt door de zogenaamde biofeedback software. Via een infrarood oor-sensor worden de signalen van je hart vertaald naar het beeldscherm. De vaardigheden zijn eenvoudig, overal toepasbaar en werken snel. Zo leer je om effectiever te functioneren en je stresssignalen te beheersen.

Resultaat

Na afloop van de scholingsactiviteiten kun je stresssignalen bij jezelf herkennen en kun je zelf actie ondernemen om de stressgevoelens te neutraliseren. Afhankelijk van de omvang van de scholingsactiviteiten worden in overleg de gewenste resultaten bepaald.

Vereiste voorkennis

Geen

Doelgroep

Helpenden, verzorgenden (IG), verpleegkundigen (mbo/hbo), ondersteunend personeel, teamleiders, managers

Startmomenten

Voor deze opleiding zijn nog geen nieuwe data bekend. Wel interesse? Klik op de knop reserveren en we informeren je over het eerstvolgende startmoment. Reserveren
<< Terug naar opleidingenoverzicht