GrowWork Education

Verdieping Verpleegkundig indiceren en classificeren met Omaha System

Werk je al enige tijd met indiceren volgens Omaha system maar heb je vragen over de juistheid en volledigheid van je indicaties en wil je ervaringen uitwisselen met anderen?

Dan is er nu de kans om een verdiepingsslag te maken. Naast de vragen die je jezelf stelt, heeft ook Omaha System zich doorontwikkeld. GrowWork heeft een mooi programma samengesteld van één dag waarbij wordt ingegaan op de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van indiceren. Daarnaast is er ruim tijd om met elkaar de vaardigheden van het indiceren met gebruik van Omaha System te vergroten.

Dit programma is zowel incompany te volgen als in een open inschrijving.

Kosten:

€500 per persoon

Duur:

1 daagse training

Ter voorbereiding:

Deelnemers nemen ieder een uitdraai van een casus mee naar de training. Deze casus bevat een anamnese (verzamelde gegevens van de client) en een zorgplan. De uitdraai bevat alle elementen van Omahasystem.

Programma:

       Actualiteit met betrekking tot indiceren en classificeren       Klinisch redeneren in relatie tot Omaha System      Aan de hand van de meegebrachte casussen wordt de theorie besproken

Data:

Locatie Den Bosch: 26 januari 2021
Locatie Amsterdam: 28 januari 2021

Aanmelden klik hier

Resultaat

Het verbeteren van de kwaliteit van de indicaties door middel van kennis, inzicht en vaardigheden in het klinisch redeneren ten behoeve van het volledig in beeld kunnen brengen van de cliënt situatie en het regisseren op basis van eigen regie, zelfredzaamheid en preventie

Vereiste voorkennis

Wijkverpleegkundigen (niveau 5 en 6) die de training Verpleegkundig indiceren en classificeren met Omaha System hebben gevolgd en er in de praktijk ervaring mee hebben opgedaan. 

Doelgroep

Wijkverpleegkundigen (niveau 5 en 6) die de training Verpleegkundig indiceren en classificeren met Omaha System hebben gevolgd en er in de praktijk ervaring mee hebben opgedaan. 

Cursus data

Voor deze opleiding zijn nog geen nieuwe data bekend. Wel interesse? Klik op de knop reserveren en we informeren je over het eerstvolgende startmoment. Reserveren
<< Terug naar opleidingenoverzicht