GrowWork Education

Verdieping Verpleegkundig indiceren en classificeren met Omaha System

Werk je al enige tijd met indiceren volgens Omaha system maar heb je vragen over de juistheid en volledigheid van je indicaties en wil je ervaringen uitwisselen met anderen?

Dan is er nu de kans om een verdiepingsslag te maken. Naast de vragen die je jezelf stelt, heeft ook Omaha System zich doorontwikkeld. GrowWork heeft een mooi programma samengesteld van één dag waarbij wordt ingegaan op de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van indiceren. Daarnaast is er ruim tijd om met elkaar de vaardigheden van het indiceren met gebruik van Omaha System te vergroten.

Dit programma is zowel incompany te volgen als in een open inschrijving.
Kosten: €600,00 per persoon
Duur: 1 daagse training
Ter voorbereiding:
Deelnemers nemen ieder een uitdraai van een casus mee naar de training. Deze casus bevat een anamnese (verzamelde gegevens van de client) en een zorgplan. De uitdraai bevat alle elementen van Omahasystem.

Programma:
– Actualiteit met betrekking tot indiceren en classificeren
– Klinisch redeneren in relatie tot Omaha System
– Aan de hand van de meegebrachte casussen wordt de theorie besproken

Resultaat

Na deze training is de kwaliteit van jouw indicaties verbeterd door feedback, reflectie en intervisie met andere wijkverpleegkundigen en een trainer die expert is op dit gebied. Jij bent in staat om de cliëntsituatie volledig in beeld te brengen en de zorg te regisseren op basis van eigen regie, zelfredzaamheid en preventie.

Vereiste voorkennis

Wijkverpleegkundigen (niveau 5 en 6) die de training Verpleegkundig indiceren en classificeren met Omaha System hebben gevolgd en er in de praktijk ervaring mee hebben opgedaan.

Doelgroep

Wijkverpleegkundigen (niveau 6) die de training Verpleegkundig indiceren en classificeren met Omaha System hebben gevolgd en er in de praktijk ervaring mee hebben opgedaan.

Startmomenten

Voor deze opleiding zijn nog geen nieuwe data bekend. Wel interesse? Klik op de knop reserveren en we informeren je over het eerstvolgende startmoment. Reserveren
<< Terug naar opleidingenoverzicht

Aanraders