GrowWork Education

Verdiepende leerlijn Wijkverpleegkundige, Regisseur van Wijkzorg

GrowWork is overtuigd van de meerwaarde van continue reflectie en ontwikkeling van zorgmedewerkers. Het leren houdt niet op bij het volgen van een opleiding; reflectie en verdieping stimuleren de medewerker om zich persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen in onze  veranderende maatschappij.

Deze follow-up heeft als doel om verdieping te bieden die aansluit bij de reeds opgedane kennis en vaardigheden van de leerlijn “wijkverpleegkundige, regisseur van wijkzorg”. Het is een ontwikkeltraject dat ondersteuning biedt aan een zorgprofessional die moet acteren in het zorglandschap van de thuiszorg, dat steeds complexer wordt.

Tijdens deze 4-daagse follow-up is in ieder geval aandacht en ruimte voor specifieke en actuele thuiszorg thema’s. De opbouw is als volgt:
– De wijkverpleegkundige in relatie tot de cliënt en het zorgplan.
– De wijkverpleegkundige in relatie tot de collega’s / verdiepende coaching.
– De wijkverpleegkundige en samenwerking met interne partners.
– De wijkverpleegkundige en samenwerking met externe partners.

Deze thema’s zullen op interactieve wijze aangeboden worden waarbij je uitgedaagd en gestimuleerd wordt om je actief te verdiepen in de onderwerpen.

Trainingsdata:
Locatie Amsterdam: 25 maart 2021, 20 mei 2021, 1 juli 2021 en 16 september 2021

Resultaat

Na afloop van dit traject ben je in staat om passende communicatie- en leiderschapsstijlen in te zetten in je relatie met de cliënt en andere in- en externe betrokkenen in het thuiszorgproces met altijd tot doel het bevorderen van de eigen regie van de cliënt en in lijn met de missie en visie van de thuiszorgorganisatie.

Vereiste voorkennis

Je hebt de 9-daagse opleiding tot Wijkverpleegkundige, Regisseur van Wijkzorg gevolgd bij GrowWork.

Doelgroep

Wijkverpleegkundigen niveau 5 en 6

Startmomenten

Datum

Locatie

25 maart 2021 Amsterdam Inschrijven
<< Terug naar opleidingenoverzicht

Aanraders