GrowWork Education

Verdiepende leerlijn Kwaliteitsverpleegkundige in het Verpleeghuis

GrowWork is overtuigd van de meerwaarde van continue reflectie en ontwikkeling van zorgmedewerkers. Het leren houdt niet op bij het volgen van een opleiding; reflectie en verdieping stimuleren de medewerker om zich persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen in onze  veranderende maatschappij.
 
Deze follow-up heeft als doel om verdieping te bieden; een verdieping die aansluit bij de reeds opgedane kennis en vaardigheden van de 9-daagse leerlijn ‘kwaliteitsverpleegkundige in de verpleeghuiszorg’. Het is een traject dat aansluit bij deze opgedane kennis en vaardigheden en biedt ondersteuning aan een zorgprofessional die moet acteren in het zorglandschap van de verpleeghuiszorg, dat steeds complexer wordt.
 
Tijdens deze 4-daagse follow-up gaan we dieper in op de specifieke verpleeghuiszorg thema’s als:
– Samenwerking met en belangenbehartiging van de patiënt. Samenspel formele en informele zorg (familieparticipatie, mantelzorg en vrijwilligerswerk).
– Samen met het team verantwoordelijk voor kwalitatief goede zorg. Samen verantwoordelijk voor het totaal. Verdieping coachende vaardigheden; gericht op methodisch handelen en rapportage.
– Innovaties, het gebruik hiervan en hoe krijg je je team mee in veranderingen.
– Persoonlijk leiderschap en belangenbehartiging van de patiënt in multidisciplinaire teams (MDO)

Trainingsdata:Locatie Den Bosch: 3 september 2021, 8 november 2021, 11 januari 2022 en 7 maart 2022

Resultaat

Na afloop van dit traject ben je in staat om passende communicatie- en leiderschapsstijlen in te zetten in je relatie met je team, de cliënt en andere in- en externe betrokkenen in het verpleeghuis met altijd tot doel het bevorderen van de eigen regie van de cliënt en in lijn met de missie en visie van je organisatie.

Vereiste voorkennis

Je hebt de 9-daagse opleiding tot Kwaliteitsverpleegkundige gevolgd bij GrowWork.

Doelgroep

Kwaliteitsverpleegkundigen in het verpleeghuis (niveau 4)

Startmomenten

Datum

Locatie

3 september 2021 Den Bosch Inschrijven
<< Terug naar opleidingenoverzicht

Aanraders