De vraag naar personeel in ziekenhuizen is een steeds groter wordende uitdaging. Kijk bijvoorbeeld naar de SEH, kinderafdelingen, OK en Oncologie. Een tekort aan gekwalificeerd personeel kan een bedreiging vormen voor de kwaliteit van uw dienstverlening.

Inzet verpleegkundigen & stafmedewerkers

GrowWork heeft jarenlange ervaring in het detacheren en opleiden van verpleegkundigen. Hierdoor hebben we een groot netwerk, kennen we de arbeidsmarkt en bieden we extra capaciteit voor zowel vast als tijdelijk personeel. Zo ondersteunen wij bij moeilijk in te vullen vacatures en bieden wij ondersteuning op piekmomenten. Wij bieden een integrale oplossing voor uw personele capaciteit vraagstuk.

  • Vanuit onze expertise zorg denken we graag mee voor de volgende profielen: verpleegkundigen, transferverpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundige, teamleider en manager zorg.
  • Vanuit onze expertise bedrijfsvoering denken we graag mee voor de volgende profielen: medisch ondersteunende en secretariële functies, staf en management en facilitaire profielen.

Opleiding en projectbegeleiding

De GrowWork ZorgAcademy is gericht op relevante vakinhoudelijke kennis en op persoonlijke vaardigheden. Hierdoor zijn onze professionals, na de start van een opdracht, snel op vlieghoogte. Door onze focus op ontwikkeling in combinatie met professionele projectbegeleiding en wisselende opdrachten, blijven wij onze professionals boeien en binden ze zich voor langere tijd aan GrowWork. De opgedane kennis en ervaring kan gebruikt worden bij meerdere opdrachten.

Aanbod en werkwijze

GrowWork versterkt u in het aantrekken van het juiste talent. Wij werken conform de richtlijnen van de ABU en zijn ISO gecertificeerd. Wij werken op basis van no cure/no-pay.

GrowWork garandeert dat onze kandidaten voldoen aan de gestelde opleidingseisen en diploma’s. Kwaliteit in combinatie met goede begeleiding is wat u bij GrowWork vindt!

Voor onze opdrachtgevers en medewerkers bieden wij een volledig geautomatiseerde urenportal, transparant en altijd inzichtelijk. Wij werken landelijk, met een vaste adviseur als uw contactpersoon en eerste aanspreekpunt.

Laten we kennismaken!

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u weten wat GrowWork voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met een collega van GrowWork, bekijk ons team >>. U kunt ook een contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

GrowWork, de zorgversterkers

Laatste vacatures

Gerelateerde business units