Weet jij als geen ander hoe je de dag van mensen die zich (tijdelijk) niet kunnen verzorgen beter maakt? En dat ook nog vaak bij een zorgorganisatie die openstaat voor eigen inbreng, initiatief en creativiteit. Dan ben jij de verzorgende topper die wij zoeken. GrowWork heeft namelijk veel verzorgende IG vacatures. En wij vinden voor jou dan ook dé match met een van onze opdrachtgevers.

Ben je net klaar met je opleiding, heb je al bakken ervaring of werk je als zzp’er? Voor iedereen hebben wij de perfecte match. Dit komt omdat we werken met veel verschillende zorgorganisaties: van groot tot klein, door heel het land. Ook krijg je bij GrowWork de kans om bij verschillende organisaties binnen te kijken. Nieuwsgierig? Kijk dan alvast naar onze verzorgende IG vacatures.

Wat vragen we?

Jij bent vast al bekend met het takenpakket van een verzorgende IG? Toch zetten we in het kort de belangrijkste werkzaamheden onder elkaar:

  • Je zorgt voor de persoonlijke hygiëne van de cliënt, zoals wassen, douchen en tanden poetsen;
  • Je helpt de cliënt met aankleden, eten maken en in- en uit bed komen;
  • Geeft injecties, verzorgt wonden en dient medicijnen toe.

Daarnaast staat het welzijn van de cliënt altijd voorop. Dit doe je door persoonlijke zorg en aandacht. Daarom is het ook belangrijk om te luisteren en gesprekken te voeren met de cliënt.

Wat kun je van ons verwachten?

Naast dat we iets van jou vragen, kun je natuurlijk ook iets van ons verwachten. Laat ons via onderstaand aanmeldformulier weten dat GrowWork voor jou op zoek kan naar de perfecte match en het volgende gaan we in gang zetten:

  • GrowWork neemt telefonisch contact met je op. Hierin vertellen wij iets over onszelf en vragen we ook aan jou om je verder voor te stellen.
  • Daarna nodigen wij jou uit voor een verdere kennismaking. Hierin geef jij aan wat jouw wensen en behoeften zijn. Wij zoeken voor jou in onze verzorgende IG vacatures naar een opdrachtgever die voldoet aan deze wensen.
  • Wij sturen jouw cv door naar deze opdrachtgever.
  • Dan volgt er een klikgesprek. Zoals de naam al aangeeft, kom jij er in dit gesprek achter of dat je een klik hebt met de opdrachtgever en werkzaamheden.

Jij hebt de perfecte match gevonden! Je gaat aan het werk als verzorgende IG.

Contactgegevens GrowWork:
Amber Schouwvlieger | 06 58 76 05 45 | amberschouwvlieger@growwork.nlLaatste vacatures