Door veranderingen in de zorg wordt de functie van MBO- of HBO-verpleegkundige steeds aantrekkelijker. Dus wil je je blijven ontwikkelen in de zorg?

GrowWork biedt volop mogelijkheden voor starters en ervaren verpleegkundigen.

Ontwikkelingen in de verpleeghuiszorg

De samenstelling van de bevolking verandert en de overheid trekt zich steeds meer terug.
De zorg wordt complexer. Verpleeghuizen moeten zich blijven mee ontwikkelen. Bijdragen aan de kwaliteit van leven voor kwetsbare ouderen vraagt dan ook om een nieuwe aanpak.

Middenkader en rolontwikkeling

De rol van verpleegkundigen verandert behoorlijk. De functie van manager middenkader is bij veel organisaties verdwenen. Terwijl deze rol heel belangrijk is om teams te positioneren. Daarom zie je steeds meer functies zoals teamcoach, zorgmanager en transitiemanager. Onze ideale professional heeft een verpleegkundige achtergrond en een BIG-registratie. Bekijk ons vacatureaanbod of neem contact op met een recruiter>> in jouw regio.

Rolontwikkelingsprogramma: een prachtbaan én opleiding

Wil je jezelf verder ontwikkelen als verpleegkundige niveau 4 of 5? Wij bieden de optimale combinatie van een baan én een opleiding. Na een jaar ben je volledig in staat om een stevige rol te pakken die van je verwacht wordt. Met de juiste competenties en vaardigheden en helemaal up-to-date! Dit komt aan bod in het opleidingsprogramma ‘(Kwaliteits)verpleegkundige in het verpleeghuis’.

Ons vacatureaanbod

Of je nou net begint of ervaren bent, GrowWork heeft prachtige vacatures voor zorgprofessionals. Niveau 4 en 5, gedetacheerd of zelfstandig. Tijdens een intake met een recruiter in je regio ontdek je welke zorginstelling en vacature het beste bij je past.

Jobalert instellen

Staat de ideale vacature voor jou nu even niet in het overzicht? Vertel ons dan wat je precies zoekt en meld je aan via een jobalert>>

Meer weten?

Neem vooral contact op met een collega van GrowWork, bekijk ons team. Je kunt ook een contactformulier>> invullen. Als je ons je wensen en ambities vertelt vinden wij de baan, opdracht of opleiding die bij jou past.

A GrowWork Day | Loop mee met projectverpleegkundige Margot Kersten.

Laatste vacatures

Gerelateerde business units