De veranderingen in de zorg hebben ertoe geleid dat zorgprofessionals zich moeten aanpassen aan een nieuwe manier van werken. Teams krijgen meer verantwoordelijke taken die voorheen door een leidinggevende werden uitgevoerd.

Uitdagingen

De zorginhoudelijke beslissingen kunnen prima overgenomen worden door zorgmedewerkers. De uitdaging voor de manager is om alles rondom de teams zo te organiseren dat ze ook echt goede zorg kunnen bieden.

Denk daarbij aan systemen, voldoende formatie, de aanpak en preventie van ziekteverzuim, ondersteunende materialen als computers maar ook regie op budget. Het verschil met voorheen is dat deze rol ook meer als interim ingezet wordt. De taak van een transitiemanager bijvoorbeeld is om het team zo te versterken dat alle randvoorwaarden er komen om zelfstandig te kunnen werken.

Zodra dat bereikt is, kan het zijn dat deze rol niet meer nodig is. Voor de transitiemanager een compliment zou je kunnen zeggen. En als manager bij GrowWork kun je meteen door naar je volgende klus.  Ons vacatureaanbod>>

Jouw ontwikkeling

De verschillende opdrachten zorgen ervoor dat je werk afwisselend blijft en dat je je kunt blijven ontwikkelen. Dat doe je trouwens ook met een persoonlijk opleidingsbudget dat je krijgt en op onze netwerkbijeenkomsten waar je andere managers in de zorg kunt ontmoeten en nieuwe inzichten kunt krijgen. Als manager bij GrowWork maak je de zorg beter en maak je jezelf beter.


Meer weten?

Neem vooral contact op met een collega van GrowWork, bekijk ons team. Je kunt ook een contactformulier>> invullen. Als je ons je wensen en ambities vertelt vinden wij de baan die bij jou past.

Laatste vacatures

Gerelateerde business units