Wil jij een leuke uitdagende baan bij een dynamische zorgorganisatie bij jou in de buurt? Studeer je nog, ben je starter of ben je ervaren verpleegkundige?

Of overweeg je om over te stappen naar de langdurige zorg als verpleegkundige, of als manager? Met GrowWork kan het allemaal.

Werken als wijkverpleegkundige

Ben jij ondernemend, flexibel en heb je natuurlijk overwicht? Dan is niveau 5 wijkverpleegkundige misschien iets voor jou. Je bent de spin in het web. Je coacht collega’s en helpt cliënten zelfredzamer te worden.

Wijkverpleegkundige is tegenwoordig een behoorlijk complexe baan. Naast de steeds ingewikkelder wordende zorgvraag waarbij je inhoudelijk uitgedaagd wordt, heb je ook een overstijgende en coördinerende rol om je team mee te nemen in alle veranderingen. Omgaan met zelfstandigheid bijvoorbeeld en de vertaling van het kwaliteitskader op de werkvloer. Ook ben je de verbindende schakel met externe partijen, zoals mantelzorg, huisartsen, specialisten etc. Kortom, je hebt veel ‘ballen in de lucht’ te houden!

Verpleegkundige in de wijk

Niveau 4 verpleegkundigen in de wijk hebben een belangrijke rol: teams helpen met een nieuwe manier van denken en van werken. Ze werken op dezelfde manier aan de kwaliteit en organisatie van zorg als niveau 5 wijkverpleegkundigen. Ze zorgen voor een goede samenwerking in het team en verhogen en borgen zo de zorgkwaliteit. Dat vraagt om bepaalde nieuwe vaardigheden. GrowWork helpt je deze vaardigheden ‘eigen’te maken middels het rolontwikkelingsprogramma ‘Verpleegkundige in de wijk’, waarmee je opgeleid wordt tot een uitstekende niveau 4 verpleegkundige.

Middenkader en rolontwikkeling

De rol van verpleegkundigen is veranderd. Dat heeft mede te maken met het feit dat de functie ‘manager middenkader’ bij veel organisaties is verdwenen. Toch zien we dat er nog altijd een belangrijke rol is weggelegd om teams te helpen op weg naar zelfstandigheid. Daarom zie je steeds meer functies als teamcoach, zorgmanager en transitiemanager. Onze ideale professional heeft een verpleegkundige achtergrond en een BIG-registratie.

Rolontwikkelingsprogramma’s: een baan én opleiding

Ben je een ambitieuze wijkverpleegkundige of verpleegkundige in de wijk? Ben je een starter, wil je als verpleegkundige overstappen naar de ouderen- en/of wijkzorg? Bekijk dan het unieke leer- en werktraject van GrowWork. Ons opleidingsprogramma ‘Wijkverpleegkundige’ en ‘Regisseur van wijkzorg’. Er is ook een uniek Talentprogramma bij zorgorganisatie Pantein waar jij 1 van de 10 deelnemers van kunt zijn, Talentprogramma Pantein>>

Ons vacatureaanbod

Of je nou net begint of ervaren bent, GrowWork heeft altijd de laatste vacatures voor zorgprofessionals niveau 4 en 5. Tijdens een persoonlijke intake met een recruiter in jouw regio ontdek je welke zorginstelling en vacature het beste bij je past.

Jobalert instellen

Staat de ideale vacature voor jou nu even niet in het overzicht? Vertel ons dan wat je precies zoekt en meld je aan via een jobalert>>

Meer weten?

Neem vooral contact op met een collega van GrowWork, bekijk ons team. Je kunt ook een contactformulier>> invullen. Als je ons je wensen en ambities vertelt vinden wij de baan, opdracht of opleiding die bij jou past.

Laatste vacatures

Gerelateerde business units