Wil jij ervaring opdoen naast je studie? Als student in de zorg heb je veel te bieden. Je bent ambitieus, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied en benieuwd naar de praktijk.

Bouw aan je ervaring

Relevante werkervaring heb je nog niet opgedaan. Hoe pak je dit het beste aan? Een bijbaan in de zorg is een stap in de goede richting!

De praktijk

Via GrowWork kan jij je verbinden aan uitdagende projecten die gericht zijn op het verbeteren van de zorg. In deze projecten zal je aan de slag gaan met het elektronisch patiëntendossier van verschillende zorginstellingen. Hierbij heb je een coördinerende, onderzoekende, motiverende en ondersteunende rol. Je werkt samen met verschillende disciplines. Je zal één op één samen werken om het elektronisch patiëntendossier op orde te krijgen, maar ook, als je wil, trainingen geven aan groepen. Wat je ook wilt: afwisseling, iedere dag is anders.

Join Team GrowWork

Als je werkt bij GrowWork kun je werkervaring opdoen, gericht op jouw ambities en doelen. Spreekt dit je aan? Dan is team GrowWork op zoek naar jou!
Ons team bestaat uit studenten uit verschillende disciplines die gezamenlijk de zorg willen versterken. GrowWork biedt je de kans om van je bijbaan tijdens je studie naar een volledige baan na je studie te groeien!

Naast uitdagende opdrachten is er de mogelijkheid om met andere teamleden in contact te komen. Tijdens informele bijeenkomsten breidt jij je netwerk uit en is er ook tijd voor ontspanning. Wij geloven in een duurzame connectie, zodat je een band op kan bouwen met je werkplek(ken).

Meer weten?

Neem vooral contact op met Diane. Bekijk ons team, je kunt ook een contactformulier>> invullen. Als je ons jouw wensen en ambities vertelt, vinden wij het project dat bij jou past.

Laatste vacatures

Gerelateerde business units