GrowWork biedt GZ-psychologen aantrekkelijke en uitdagende opdrachten. De opdrachten die we voor je hebben, bevinden zich in diverse werkvelden. We zijn actief in de basis- en specialistische GGZ, alsmede in de forensische sector.

Wat wij bieden

Naast een uitstekend salaris en de beschikking over een leaseauto bieden we zeer goede arbeidsvoorwaarden en een riante studievergoeding zodat je je kennis verder kunt bijspijkeren. We bieden dus niet alleen zorg op maat voor de patiënt, maar ook voor jou als medewerker. Ons vacatureaanbod>>

Dit ben jij!

Vanuit je rol als GZ-psycholoog, ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van de psychische gezondheid van je patiënten en/ of gedetineerden. Samen met een multidisciplinair team ben je verantwoordelijk voor het bieden van de juiste zorg. Als je van interessante en uitdagende opdrachten houdt, waar jij waarde kunt toevoegen bij een organisatie die ook goed voor jou zorgt, is GrowWork de plek voor jou!

Interesse?

Reageer op één van onze vacatures. Of vertel ons wat je precies zoekt, dan vinden wij de baan, opdracht, werkgever die het beste bij jou past.


Meer weten?

Neem vooral contact op met een collega van GrowWork, bekijk ons team. Je kunt ook een contactformulier>> invullen. Als je ons je wensen en ambities vertelt vinden wij de baan die bij jou past.

Laatste vacatures

Gerelateerde business units