Ben je (basis)arts en wil je graag aan de slag, dan kan dat bij GrowWork! Wij bieden diverse uitdagende functies voor artsen.

Onze opdrachtgevers

GrowWork is actief in heel Nederland en voor een breed scala aan opdrachtgevers. Hierdoor is je werk afwisselend als je dat wil en kun je zelf ontdekken waar je het beste past. Als arts bij GrowWork haal je meer uit je carrière.
Zo kun je aan de slag in een rol als medisch adviseur, bijvoorbeeld bij het CIZ, het UWV of bij een gemeente. Hiernaast bieden we ook functies als jeugdarts aan of als arts bij DJI.

Groei en ontwikkeling

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan bij ons centraal. Er wordt altijd actief met je meegedacht over de volgende stap in je loopbaan en binnen onze ZorgAcademy is er een ruim aanbod aan onderwijs en cursussen om je kennis te vergroten.

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om via Growwork aan de slag te gaan. Je kunt zelf aangeven wat het beste bij jou past. Natuurlijk kunnen we je hier ook over adviseren tijdens een persoonlijk gesprek.

Onze contractvormen zijn:

  • Vast dienstverband. Je gaat rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst. Growwork is alleen verantwoordelijk voor de werving en selectie.
  • Dienstverband van een jaar.Tijdens dit dienstverband word je gedetacheerd en werk je op projectbasis bij één of meerdere opdrachtgevers. In deze periode heb je recht op een aantal studiedagen en hebben wij een select aanbod van onze ZorgAcademy voor je klaarstaan. Er staat een vaste adviseur voor je klaar.
  • Projectcontract. Dit is een contract over de looptijd van een project. Er staat een vaste adviseur voor je klaar.
  • Deta-vast.Je wordt gedurende een afgesproken periode gedetacheerd bij een opdrachtgever, met de optie dat je na de detachering bij de opdrachtgever in dienst treedt. Er staat een vaste adviseur voor je klaar.
  • Zzp.Hier gaat het vaak om interim-opdrachten voor freelance professionals die vanwege hun specifieke kwaliteiten en ervaring worden ingezet. Wij zorgen voor de bemiddeling van het contract van deze professionals met de opdrachtgever.

Meer weten?

Neem vooral contact op met een collega van GrowWork, bekijk ons team. Je kunt ook een contactformulier>> invullen. Als je ons je wensen en ambities vertelt vinden wij de baan die bij jou past.

Laatste vacatures

Gerelateerde business units