Nee, je hoeft niet altijd aan het bed te staan als je in de zorg wilt werken. Ook een kantoorbaan in de zorg is een mogelijkheid. Het is namelijk van groot belang dat alles op rolletjes verloopt: de bedrijfsvoering. Van HR tot aan financiën en van klantcontacten tot aan officemanagement. Welke functie je op kantoor ook uitvoert: jij weet wat er speelt.

Een kantoorbaan in de zorg staat voor ontzorgen. Oftewel het wegnemen van moeilijkheden en het oplossen van problemen. Jij hebt de kennis om hierover advies te geven. Zo zorg jij ervoor dat de zorgprofessional ‘aan het bed’ zich ook echt kan richten op het bieden van goede zorg. Én veilig aan het werk kunnen.

Maatschappelijk betrokken

Je komt te werken bij een organisatie die maatschappelijk betrokken is. Met collega’s die hetzelfde doel hebben als jij: de beste zorg verlenen. Dit doen ze met passie voor het vak. Bij GrowWork hebben we contact met deze organisaties, groot en klein, door heel Nederland. En we brengen ze graag in contact met jou!

Wie ben jij?

Je hebt voor een kantoorbaan in de zorg niet per se een zorgopleiding nodig. Wel is het een pluspunt als je affiniteit hebt met de zorg en een afgeronde mbo, hbo of wo-opleiding. Zoals een studie HRM, managementassistent of finance. En of je nu een starter bent of juist al veel werkervaring: iedereen is welkom bij GrowWork.

Wat bieden wij?

Bij GrowWork ben je verzekerd van een perfecte match. Wij vinden voor jou de zorgorganisatie die bij je past. Dit kan in een vaste functie, maar ook tijdelijk (zzp). Daarnaast word je intensief begeleid door één van onze adviseurs. Zo gaan we ook echt samen met jou op zoek naar de beste match!

Samen op zoek?

Wil je dat GrowWork samen met jou op zoek gaat naar de baan die bij je past? Vul dan het contactformulier>> in of neem gerust contact op met een collega van GrowWork, bekijk hier ons team>>.

Laatste vacatures

Gerelateerde business units