Contractvormen

Bij GrowWork onderscheiden we verschillende contractvormen. Welke vorm het beste is, hangt af van uiteenlopende factoren.

Bijvoorbeeld jouw voorkeur, je eigen persoonlijke en professionele doelen en natuurlijk de marktvraag. Bij een vast dienstverband en een dienstverband van minimaal een jaar, volg je via onze ZorgAcademy een vast curriculum. Hiermee ontwikkel je de kennis en vaardigheden die van toepassing zijn op de maatschappelijke uitdagingen die bij onze opdrachtgevers spelen.

Onze contractvormen zijn:

  • Vast dienstverband of dienstverband van een jaar. Tijdens dit dienstverband word je gedetacheerd en werk je op projectbasis bij één of meerdere opdrachtgevers.
  • Projectcontract. Dit is een contract over de looptijd van een project.
  • Deta-vast. Je wordt gedurende een afgesproken periode fulltime gedetacheerd bij een opdrachtgever, met de optie dat je na de detachering bij de opdrachtgever in dienst treedt.
  • Zzp. Hier gaat het vaak om interim-opdrachten voor freelance professionals die vanwege hun specifieke kwaliteiten en ervaring worden ingezet. Wij zorgen voor de bemiddeling van het contract van deze professionals met de opdrachtgever.

Meer weten?

Neem vooral contact op met een collega van GrowWork, bekijk ons team>>