De 8 garanties van GrowWork

Wil je in de wijkverpleging of in de verpleegzorg werken? Of bij een zorgverzekeraar of zorgoverheid? En jezelf verder ontwikkelen?

Dan kun je natuurlijk zelf vacatures en opleidingen gaan zoeken op internet, maar GrowWork helpt je beter en sneller op de juiste plek.

1. Partner in jouw ontwikkeling

Wij helpen iedereen die werkt in de ouderenzorg, bij zorgverzekeraars of zorgoverheden hun dromen waar te maken. Of je nu net van school komt, jarenlange ervaring hebt, of op zoek bent naar iets anders; GrowWork helpt je vooruit.

2. Volop vacatures, met ‘juiste-keuze-garantie’

De zorg kent een oerwoud aan organisaties, vacatures en opleidingen. Daarin de weg vinden is niet eenvoudig. Je kunt niet alles aan de buitenkant zien. Terwijl dingen als cultuur en ontwikkelingsperspectief in een bedrijf van grote invloed zijn op hoe gelukkig je er gaat zijn. GrowWork kent alle zorginstellingen en weet precies wat er speelt. Met ons vergroot je dan ook de kans op een baan die écht bij je past! Kijk hier voor onze vacatures >>

3. De ZorgAcademie: direct toepasbaar in de praktijk

Ons hoogwaardige opleidingsbureau biedt een breed aanbod van opleidingen en trainingen. De ZorgAcademie helpt je succesvol te worden én te blijven.

4. Rolontwikkelingsprogramma’s: een baan én een opleiding

Kom jij net van school of wil je een switch maken van bijvoorbeeld GGZ naar wijkverpleging? Of wil je je als wijkverpleegkundige of verpleegkundige in de wijk verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor een van onze geaccrediteerde opleidingsprogramma’s. Een unieke combinatie van werk én een opleiding, een echte carrièreversneller.

5. Coaching en begeleiding

Treed je bij ons in vaste dienst? Dan kun je rekenen op coaching en begeleiding door je adviseur. Hierdoor kun je je extra snel ontwikkelen.

6. Advies contractvormen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Maar ook: zoveel regeltjes. Daarom krijg je advies over de voor jou best passende contractvorm.

7. Online kennisplatform: de MijnOmgeving

Via onze site heb je toegang tot ons online kennisplatform, de MijnOmgeving. Daarop ontvang je gepersonaliseerd nieuws, meldingen van interessante evenementen, en vacatures die bij jou passen. Via dit platform kun je je ook direct aanmelden voor events en modules van de ZorgAcademie en je kunt er een E-portfolio opbouwen.

De MijnOmgeving is onderdeel van de ServiceBar, een online portal. Binnen de ServiceBar vind je ook jouw persoonlijke administratie waaronder loonstroken, jaaropgaven en salarisinformatie. Ook registreer je hier je verlof en heb je de mogelijkheid om je POP (Persoonlijk OntwikkelPlan) en je HR-Cyclus in te zien.

8. Continuïteit gewaarborgd

Loopt een project of een contract binnenkort af? Geen paniek! Je recruiter helpt je met de volgende stap in je carrière: van werk tot ontwikkeling.

Wil je werken bij GrowWork?

Wij helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen. We hebben een team van 25 professionals op ons kantoor zitten die je graag te woord staan.

Benieuwd naar een recruiter of adviseur in jouw buurt?

Neem gerust een kijkje bij ons team.

Contactformulier
1
Team