Voor GGD’s in de Zaanstreek, Gelderland-Midden en Rotterdam hebben wij op dit moment vacatures voor medewerkers bron- en contactonderzoek, administratief medewerkers en vaccinatiemedewerkers.

Korte beschrijving per vacature;

Medewerker Bron- en Contactonderzoek

Je bent als medewerker Bron- en Contactonderzoek verantwoordelijk voor het contact opnemen met positief geteste corona-patiënten voor het uitvoeren van bron- en contact onderzoek en het geven van voorlichting en advies (op basis van formats). Ook zal je vragen beantwoorden van burgers en zorginstellingen over COVID-19 en tests inplannen.

Administratief medewerker

De kernactiviteiten van deze functie zijn: telefonisch en/of direct klantcontact, het inplannen van afspraken, doorgeven van testuitslagen, uitvoeren van administratieve werkzaamheden en het informeren van cliënten. Dit doen we vanuit kantoor of op de wijklocaties zelf.

Vaccinatiemedewerker

Als vaccinatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden of intramusculaire injecteren van het vaccin. Daarnaast werk je samen met de administratie om de prik op een juiste manier te registreren.
Je gaat secuur en volgens protocol aan de slag. Hierdoor wordt een verantwoordelijke werkomgeving nageleefd. Je bent geduldig en weet burgers op zijn of haar gemak te stellen. Je houdt van doorpakken en samenwerken om het gehele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Meer informatie

Heb je vragen? Stuur je vraag naar coronavacatures@growwork.nl of bel voor meer informatie naar 088-3302300.

Laatste vacatures

Gerelateerde business units