‘Zijn we volledig uitgerust om persoonsgerichte en veilige zorg te bieden?’  Dit is een van de serieuze uitdagingen voor Zorgorganisaties in de verpleeghuiszorg.

GrowWork kan u tijdelijke verpleegkundigen bieden om de kwaliteit goed op peil te brengen én te houden. Ook verzorgen we de werving en opleiding van gekwalificeerde verpleegkundigen om bij u in dienst te treden.

Inzet van verpleegkundigen

Onze mensen helpen u de gewenste vernieuwing te realiseren. Wij zorgen ervoor dat uw formatie weer op orde is of helpen u de kwaliteit van zorg binnen de bestaande teams te verhogen. U kunt bij GrowWork terecht voor vaste en tijdelijke professionals. Wij werken met projectcontracten en deta-vast contracten. Denkt u aan de inzet van kwaliteitsverpleegkundigen niveau 4 en 5 die de organisatie kunnen bijstaan tijdens een urgente (IGZ) kwaliteitssituatie of u kunnen helpen een dergelijke situatie te voorkomen. Ook bieden we vervanging voor bijvoorbeeld tijdens vakantie, ziekte of zwangerschap.

Opleiding en ontwikkeling

Met ons rolontwikkelingsprogramma ‘(Kwaliteits)verpleegkundige in het verpleeghuis’ verzorgt GrowWork de ontwikkeling van verpleegkundigen niveau 4 en 5. Tijdens dit programma is er veel aandacht voor het coachen van medewerkers en het verbeteren van veilige persoonsgerichte zorg. Het programma heeft een looptijd van 1 jaar, wat bestaat uit een baan én een opleiding. Na afloop van het jaar treden deze vakvolwassen verpleegkundigen in dienst bij uw organisatie.

Inzet teamcoaches of teammanagers

Om de gewenste kwaliteitsverbetering te realiseren kunt u transitiemanagers, projectmanagers, teamcoaches, teammanagers en kwaliteitsverpleegkundigen inzetten. Zoekt u zorgprofessionals die veilige en cliëntgerichte verpleegzorg kunnen implementeren? Wij hebben ze in huis!

 

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u weten wat GrowWork voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met een collega van GrowWork, bekijk ons team. U kunt ook een contactformulier>> invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laatste vacatures

Gerelateerde business units