De ouderenzorg biedt een diverse werkomgeving, met diverse afdelingen en een variatie aan doelgroepen. Het traineeship verpleegkundige ouderenzorg biedt jou de kans om je te oriënteren, werkervaring op te doen en te onderzoeken wat het beste bij jou past!

Als net afgestudeerde verpleegkundige is er veel te kiezen in de ouderenzorg. Door aan de slag te gaan als traineeverpleegkundige ouderenzorg kan je dat allemaal in een korte tijd ontdekken. Daarnaast krijg je door middel van persoonlijke begeleiding en training de mogelijkheid om te groeien als persoon en als professional.

De rol van een traineeverpleegkundige ouderenzorg

Je komt een jaar in dienst van GrowWork. Je start dat jaar met een intakegesprek over je kwaliteiten en doelen. Op basis daarvan maak je een ontwikkelplan waaraan je gedurende het jaar gaat werken om persoonlijk en professioneel te groeien. Je volgt op ons kantoor scholingsdagen en intervisies om je kennis en kunde te versterken. Wij zorgen ook voor een buddy, een ervaren kwaliteitsverpleegkundige aan wie je vakinhoudelijke vragen kunt stellen. Uiteraard evalueer je periodiek jouw ontwikkeling en functioneren. Als jouw groei laat zien dat je ook overstijgend hele mooie inzichten hebt, dan kun je bij ons aan de slag als kwaliteitsverpleegkundige op projectbasis. Of je hebt het helemaal naar je zin op je trainee-plek, dan helpen we je bij het krijgen van een aanstelling binnen die organisatie.

Bij de organisatie die we voor je zoeken, zal je op minimaal twee afdelingen aan de slag gaan. Je kunt op die manier ontdekken wat het beste bij jou past en waar je kracht ligt.

Functie eisen

Vanuit jouw rol moet je kritisch naar de zorg kunnen kijken, hard willen werken en je continu blijven ontwikkelen. Daarnaast moet je voldoen aan onderstaande eisen:

  • In het bezit van een mbo-v of hbo-v diploma, recentelijk behaald (maximaal 2 jaar);
  • BIG-geregistreerd;
  • Reisbereidheid tot 60 minuten enkele reis;
  • Zelfstandig;
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Baangarantie

Als jij aan deze eisen voldoet en kiest voor GrowWork, bieden wij jou baangarantie na je traineeship.

Meer informatie?

Ben jij enthousiast over deze functie? Heb je nog vragen over het traineeship? Bekijk alle vacatures > Heb je nog vragen over de traineeship? Neem contact op met ons recruitmentteam via recruitment@growwork.nl of bel 088 – 330 23 00.

Laatste vacatures