Uitdagende en afwisselende carrière bij zorgverzekeraars

Wil jij werken in je vakgebied? En zoek je afwisseling en uitdaging? Dan is GrowWork de ideale werkgever voor jou! Werken via GrowWork houdt in dat je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag gaat, waarbij jouw zorggerelateerde opleiding onmisbaar is.

Ben jij een afgestudeerde zorgprofessional?

Bijvoorbeeld als (basis)arts, fysiotherapeut, psycholoog of ergotherapeut. En wil jij werken in je vakgebied? Het liefst in een functie met veel afwisseling en uitdaging? Dan hebben wij een interessant aanbod. Want werken via GrowWork betekent dat je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag gaat, met ieder hun eigen opdracht, uitdaging en dynamiek.

Professionals van GrowWork

De professionals waarmee wij het gesprek willen aangaan zijn HBO+ opgeleid in bijvoorbeeld MWD, SPH, fysiotherapie, ergotherapie, pedagogiek, (toegepaste) psychologie, geneeskunde of HBO-V. Wij zetten professionals in op PGB-vraagstukken, het voeren van Bewust Keuze Gesprekken, het afleggen van huisbezoeken en ook als reviewer / auditor of als zorginkoper. Tevens zien we een groeiende vraag naar (basis)artsen in de rol van medisch adviseur.

Carrièreboost?

Heb jij interesse in een carrièreboost? Door jouw achtergrond en ervaring op verschillende manieren in te zetten bij een zorgverzekeraar? Wij bieden een markconform salaris, een reisvergoeding én persoonlijke begeleiding. Daarnaast heb je de mogelijkheid om via onze ZorgAcademy diverse trainingen en opleidingen te volgen. Word jij enthousiast van ons verhaal? Neem dan snel contact op via onderstaande contactgegevens!

 

Lees meer over werken bij een zorgverzekeraar >>

Contact met GrowwWork

Heb je vragen of wil je weten wat GrowWork voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

088 330 2300 Stel een vraag per e-mail