GrowWork werkt met veel tevredenheid samen met verschillende partners. Zowel op het gebied van detachering als het opleiden van zorgpersoneel. Hieronder vind je een selectie van deze partners.

Pluvo
Onze ZorgAcademie biedt opleidingen aan gediplomeerde verpleegkundigen. Pluvo ondersteunt ons met een mooie en intuïtieve online leeromgeving.
Binnen deze leeromgeving vinden de deelnemers alle opdrachten, presentaties en naslagwerken. Ook alle communicatie tussen trainer en deelnemers vindt plaats via de Pluvo-omgeving
Website >


Noordhoff
Onze projectverpleegkundigen zijn natuurlijk altijd bevoegd en bekwaam! Wij maken gebruik van de e-learnings van Noordhoff Zorgpad Professional om onze projectverpleegkundigen optimaal te ondersteunen in hun deskundigheidsbevordering. De e-learnings zijn geïmplementeerd in onze Pluvo-leeromgeving, een perfecte samenwerking van partijen!
Website >

 

Mijn Handelingen
Als werkgever zijn wij medeverantwoordelijk voor de deskundigheidsniveaus van onze verpleegkundigen. Op elk moment inzichtelijk hebben wat dat deskundigheidsniveau is, dat biedt de app Mijnhandelingen.nl. Daarnaast kan met 1 klik een CV gemaakt worden, zijn er alarmfuncties wanneer een certificering dreigt te verlopen en kunnen we als werkgever zoeken naar een verpleegkundige met specifieke vaardigheden. Een toegankelijke en overzichtelijke app voor verpleegkundigen en werkgevers!
Website >