Jouw carrièrepartner

Wil jij werken in de wijkverpleging, verpleegzorg of bij een zorgverzekeraar of zorgoverheid? En jezelf verder ontwikkelen via onze Talentprogramma’s of de ZorgAcademy?

Dan kan je natuurlijk zelf vacatures en opleidingen gaan zoeken op internet, maar we geven je graag 10 goede redenen om óns, GrowWork, hiervoor in te schakelen.

De 10 voordelen op een rij

 1. Partner in jouw professionele ontwikkeling
  Onze missie is carrièrepartner zijn voor professionals die werkzaam zijn in de ouderenzorg en bij zorgverzekeraars en zorgoverheden. Wij helpen je om je dromen op het gebied van werk én ontwikkeling waar te maken. Of je nu jarenlange ervaring meebrengt, een switch wilt maken of net uit de schoolbanken komt.
 2. Volop vacatures, met ‘juiste-keuze-garantie’
  De zorg kent een oerwoud aan organisaties, vacatures en opleidingen. De juiste keuze daarin maken is niet eenvoudig. Veel zaken die jouw werkplezier bepalen zijn namelijk ‘onzichtbaar’. Denk aan cultuur, organisatievorm, de invulling van rollen en ontwikkelingsperspectief. GrowWork weet dat wel. Wij kennen de zorginstellingen binnen jouw regio als onze broekzak en weten wat er speelt bij zorgverzekeraars en zorgoverheden. De kans dat je een baan vindt die écht bij je past, wordt met ons een stuk groter! Ons vacatureaanbod.
 3. Een ZorgAcademy: direct toepasbaar in de praktijk
  Een hoogwaardig opleidingsbureau waarin we jou een breed aanbod van opleidingen en trainingen aanbieden, gericht op zowel vakinhoudelijke kennis als persoonlijke vaardigheden. De ZorgAcademy helpt je succesvol te zijn en te blijven in de dynamische wereld.
 4. Talentprogramma’s: baan én opleiding!
  Kom jij net uit de schoolbanken of wil je een switch maken van bijvoorbeeld GGZ naar wijkverpleging? Wil jij jezelf als wijkverpleegkundige of verpleegkundige in de wijk meer ontwikkelen? Meld je dan aan voor een van onze Talentprogramma’s, een echte carrièreversneller! Een unieke combinatie van werk én een opleiding.
 5. Coaching en begeleiding
  Reken tijdens je opdracht op coaching en begeleiding. Hierdoor kun jij jezelf extra snel ontwikkelen.
 6. Advies contractvormen
  Detachering, freelance of vast? Zoveel mensen, zoveel wensen. Maar ook: zoveel regeltjes. Daarom krijg je advies over de best passende contractvorm.
 7. Gratis Masterclasses Zorg
  Werk je via of bij GrowWork? Dan mag je gratis deelnemen aan onze Masterclasses. Je krijgt inzicht in actuele vraagstukken in de zorg en deelt ervaringen met collega’s uit het werkveld. Zo blijf je helemaal up-to-date!
 8. Online kennisplatform: de ServiceBar
  Via onze site heb je toegang tot een online platform. Na één inlog ontvang je gepersonaliseerd nieuws en interessante evenementen, maar ook vacatures die bij jou profiel passen. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte. Via dit platform is het mogelijk je aan te melden voor events, modules uit de ZorgAcademy en een E-portfolio op te bouwen. ServiceBar
 9. Continuïteit gewaarborgd
  Project of werk binnenkort afgelopen? Geen paniek! Jouw recruiter gaat proactief aan de slag voor de vervolgstap in jouw carrière: van werk tot ontwikkeling.
 10. Eigen recruiter en HR-Adviseur in jouw regio
  Je krijgt een recruiter in jouw eigen regio en we bieden goede en intensieve begeleiding door onze HR-Adviseurs. Neem direct contact op voor een intakegesprek. Zo maak je meteen werk van jouw ontwikkeling.

Meer weten? Vul dan, geheel vrijblijvend, het contactformulier in >>

Contact met GrowWork

Heb je vragen of wil je weten wat GrowWork voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

088 33 02 300 Stel een vraag per e-mail