De GrowWork ZorgAcademy

GrowWork wil een aantrekkelijke werkgever en carrièrepartner zijn voor haar professionals. Wij zijn dé opleider voor professionals binnen de zorg; zowel in dienst van GrowWork als in dienst van zorgorganisaties, zorgverzekeraars en zorgoverheden.

Jouw (leer)behoeften

De ZorgAcademy is een hoogwaardig opleidingsbureau dat inspeelt op de (leer)behoeften van ervaren en jonge professionals. Binnen deze Academy bieden we jou een breed aanbod van opleidingen en trainingen, gericht op zowel vakinhoudelijke kennis als persoonlijke vaardigheden.

Zelf samen te stellen ontwikkelprogramma

De opleidingsprogramma’s zijn flexibel af te nemen, zo krijg je de kans om deel te nemen aan precies díe modules waar jij behoefte aan hebt. De modules gaan in op de belangrijkste vraagstukken, trends en ontwikkelingen, bieden kennis op belangrijke deelonderwerpen van een vakgebied en trainen jouw vaardigheden om goed te functioneren op de werkvloer. Daarnaast bieden we ook Masterclasses die je inspiratie en nieuwe inzichten verschaffen en daarmee bijdragen aan je ontwikkeling als professional.

Direct toepasbaar

De kracht van onze ZorgAcademy is dat je de opgedane kennis en ervaringen direct kunt toepassen bij de opdracht of in de functie waar je op dat moment werkt. Daarnaast geven we je de kans om professionals binnen dezelfde en andere vakdisciplines te ontmoeten en samen te werken aan inhoudelijke vraag­stukken. Dit gebeurt natuurlijk tijdens de opleidingen zelf, maar ook tijdens intervisiebijeenkomsten, intercollegiale uitwisselingen en netwerkbijeenkomsten.

Praktische informatie

  • Alle genoemde prijzen zijn per persoon en BTW-vrij
  • Het opleidingsaanbod is voor een groot deel geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&VN.
  • Als een lesdag de hele dag duurt, wordt er voor een lunch gezorgd. 
  • De opleidingen vinden over het algemeen plaats op één van onze kantoren. De locatie staat vermeld bij de inschrijfdatum. Contactpagina met adressen en routebeschrijvingen >>
  • Als er lesdata gepland staan voor een opleiding, dan kun je je direct voor die datum inschrijven. Zijn er nog geen lesdata bekend, dan kun je je interesse voor de opleiding kenbaar maken door het maken van een reservering. We houden je dan op de hoogte van nieuwe startmomenten.
  • Bij het inschrijven voor een opleiding zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. Lees tevens ons Privacy statement.

Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje.

Bekijk het aanbod van de ZorgAcademy >>

Contact met GrowWork

Heb je vragen of wil je weten wat GrowWork voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

088 33 02 300 Stel een vraag per e-mail