Ben jij een ambitieuze mbo- of hbo-zorgprofessional?

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als regisseur wijkzorg, wijkverpleegkundige in de wijk of (kwaliteits)verpleegkundige in het verpleeghuis?

Dan is dit een unieke kans, een prachtbaan én een gratis opleiding. Ook voor starters of zorgprofessionals die een switch maken naar de ouderenzorg bieden de programma’s veel mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Je gaat direct aan de slag als bij een vooruitstrevende zorginstelling in jouw regio. Tegelijk volg je een interactief opleidingsprogramma. Zo ontwikkel je in een sneltreinvaart nieuwe competenties, je doet relevante werkervaring op, krijgt zelfs personal coaching én vakinhoudelijke begeleiding. Tijdens het programma kun je sparren met vakgenoten over de uitdagingen die je on-the-job tegenkomt.

Gratis opleiding, 60 punten!

De programma’s bestaan uit een aantal opleidingsmodules, geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&V en levert 60 punten op! De unieke combinatie van theorie, intervisie en praktijkopdrachten maken de opleiding extra boeiend. Download de extra informatie op deze pagina.

Wat breng je mee?

  • Een warm hart voor de ouderenzorg.
  • Een verpleegkundig diploma op niveau 4 of 5.
  • Een open vizier én enthousiasme om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.
  • Ambitie en goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

Grijp jij deze kans om jezelf te ontwikkelen? Dan bieden wij jou een contract van GrowWork voor de duur van de opleiding. De geaccrediteerde opleiding ontvang je er gratis bij. Je gaat werken bij een innovatieve zorgorganisatie die bij jou past. Bevalt dit beide partijen? Dan ontvang je na afronding van je opleiding een vast contract bij deze zorgorganisatie. Of je blijft interessante opdrachten uitvoeren voor GrowWork. Aan jou de keuze.

Meer weten?

Bekijk de actuele programma’s >>

Bel 088 300 2300 of mail direct met de recruiter uit jouw regio. Of vul het contactformulier in.

Contact met GrowWork

Heb je vragen of wil je meer informatie over een van de Talentprogramma's? Neem gerust contact met ons op!

088 33 02 300 Stel een vraag per e-mail