Werken in de wijk

Wil jij een leuke, uitdagende baan bij een vooruitstrevende zorgorganisatie in jouw regio? Ben je starter of wil je de overstap maken naar de langdurige zorg als verpleegkundige of zorgmanager? Met GrowWork als carrièrepartner kun je alle kanten op.

Werken als wijkverpleegkundige

Ben jij ondernemend, flexibel en beschik je over een natuurlijk overwicht? Dat is wat je nodig hebt als niveau 5 wijkverpleegkundige. Jij bent de spin in het web en je coacht collega’s op kwaliteit van zorg en spreekt cliënten aan op zelfredzaamheid.

De wijkverpleegkundige ‘nieuwe stijl’ moet complexere zorg kunnen regisseren, vaak binnen zelfsturende teams én in samenwerking met veel andere partijen. Dit vraagt om nieuwe competenties en vaardigheden die aan bod komen tijdens de opleidingsprogramma’s.

Verpleegkundige in de wijk

Voor de niveau 4 verpleegkundige in de wijk is een belangrijke rol weggelegd om de nieuwe manier van denken en werken verder te brengen in de teams. Hiervoor is het belangrijk dat zij vanuit eenzelfde denkkader kijkt naar de kwaliteit en organisatie van zorg als de niveau 5 wijkverpleegkundige.

Zij dient vanuit haar eigenstandige rol als niveau 4 de samenwerking goed vorm te geven in het hele team en specifiek die met niveau 5 om kwaliteit van zorg te realiseren. Dit vraagt om nieuwe competenties en vaardigheden. De opleidingsprogramma’s van GrowWork ontwikkelt deze zorgprofessionals tot excellerende niveau 4 verpleegkundigen in de wijk.

Middenkader en rolontwikkeling

Vanwege de beweging in rolverandering bij het niveau van de verpleeg-kundigen is een aantal jaren geleden de rol van de manager op het middenkader veelal uitgesneden bij organisaties. Deze rolinvulling blijkt nodig te zijn om kwaliteit te borgen. We zien zelf bewegingen dat deze rol meer terugkomt in functies als teamcoach, zorgmanager en transitie-manager. Onze ideale kandidaat heeft een verpleegkundige achtergrond met Big-registratie. Meer informatie? Neem contact op een recruiter in jouw regio.

Rolontwikkelingsprogramma’s: prachtbaan én opleiding!

Ben jij een ambitieuze wijkverpleegkundige of verpleegkundige in de wijk en wil jij jezelf ontwikkelen, ben je een starter of maak jij als verpleegkundige de overstap naar de ouderenzorg? Dan bieden wij jou een uniek leer- en werktraject. Onze programma’s.

Ons vacatureaanbod

GrowWork heeft doorlopend prachtige vacatures voor startende én ervaren zorgprofessionals, zowel niveau 4 als 5, op basis van detachering of als zelfstandige. Na een intake met een recruiter in jouw regio, weet je welke zorginstelling en vacature bij jou past! Onze vacatures.  Staat jouw ideale vacature momenteel niet in het overzicht? Ga direct aan de slag en maak eenvoudig jouw carrière wensen aan ons bekend via een jobalert.

Meer weten?

Bel of mail direct met de recruiter uit jouw regio of vul hier een contactformulier in. Als je jouw wensen en ambities met ons deelt, kijken we welke baan, opdracht, werkgever en/of opleiding het beste bij jou past!

Contact met GrowWork

Heb je vragen of wil je weten wat GrowWork voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

088 33 02 300 Stel een vraag per e-mail