Werken in de verpleegzorg

Ben jij een MBO- of HBO-verpleegkundige en wil jij jezelf verder ontwikkelen in je vak? Door alle vernieuwingen in de verpleegzorg is deze rol veel aantrekkelijker geworden. Er is een nieuwe kwaliteitsrol binnen de verpleegzorg ontstaan. Ook voor starters of zorgprofessionals die een overstap willen maken naar de ouderzorg zijn er volop mogelijkheden.

Ontwikkelingen verpleegzorg

Verpleeghuizen staan voor een grote veranderopdracht. Denk alleen al aan de steeds complexere zorg, ‘omdenken’: de focus op eigen regie en cliëntgerichte zorg. Ook gaan veel verpleeghuizen over naar zelforganiserende teams. Bijdragen aan de kwaliteit van leven voor onze kwetsbare ouderen vraagt om nieuwe competenties en vaardigheden die aan bod komen tijdens het opleidingsprogramma ‘(Kwaliteits)verpleegkundige in het verpleeghuis’.

Middenkader en rolontwikkeling

Vanwege de beweging in rolverandering bij het niveau van de verpleeg-kundigen is een aantal jaren geleden de rol van de manager op het middenkader veelal uitgesneden bij organisaties. Deze rolinvulling blijkt nodig te zijn om kwaliteit te borgen. We zien zelf bewegingen dat deze rol meer terugkomt in functies als teamcoach, zorgmanager en transitie-manager. Onze ideale kandidaat heeft een verpleegkundige achtergrond met Big-registratie. Meer informatie? Neem contact op een recruiter in jouw regio.

Ontwikkelprogramma: prachtbaan én opleiding!

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als verpleegkundige (niv 4/5)? Wij bieden jou een unieke combinatie van werk en een geaccrediteerd opleidingsprogramma. Na een jaar ben jij uitgegroeid tot een een excellente (kwaliteits)verpleegkundige in het verpleeghuis, in het bezit van de juiste competenties en helemaal up-to-date. Onze rolontwikkelingsprogramma’s.

Ons vacatureaanbod 

GrowWork heeft doorlopend prachtige vacatures voor startende én ervaren zorgprofessionals, zowel niveau 4 als 5, op basis van detachering of als zelfstandige. Na een intake met een recruiter in jouw regio, weet je welke zorginstelling en vacature bij jou past! Onze vacatures. Staat jouw ideale vacature momenteel niet in het overzicht? Ga direct aan de slag en maak eenvoudig jouw carrière wensen aan ons bekend via een jobalert.

Meer weten?

Bel of mail direct met de recruiter uit jouw regio. Als je jouw wensen en ambities met ons deelt, kijken we welke baan, opdracht, werkgever en/of opleiding het beste bij jou past.

Contact met GrowWork

Heb je vragen of wil je weten wat GrowWork voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

088 33 02 300 Stel een vraag per e-mail