Werken bij een zorgverzekeraar

Wel eens gedacht aan werken bij een zorgverzekeraar? Wil jij werken in je vakgebied? En zoek je afwisseling en uitdaging?

Dan is GrowWork de ideale werkgever voor jou! Werken via GrowWork houdt in dat je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag gaat, waarbij jouw zorggerelateerde opleiding onmisbaar is.

Opdrachtgevers

Afhankelijk van je kennis en ervaring kom je bij GrowWork in dienst als junior, medior of senior professional. Je kunt aan de slag bij verschillende opdrachtgevers door het hele land. Voor professionals met een afgeronde zorggerelateerde HBO of WO opleiding bestaat er een zeer interessant aanbod van uiteenlopende vacatures en mogelijkheden.

Zorgverzekeraar als opdrachtgever

Bij een zorgverzekeraar beginnen betekent een aantrekkelijke functie met veel (telefonisch) klantcontact waarin je je vak inhoud goed kwijt kunt, daarbij word je direct gestimuleerd actief mee te denken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid waar het gaat om verbeteren van werkprocessen en het hebben van klantcontact. De functies die hierbij horen zijn bijvoorbeeld:

 • Adviseur Zorgadvies en Bemiddeling.
 • Klantmanager, Adviseur klantadvies.
 • Medewerker zorgkantoor.
 • Medewerker Huisbezoeken.
 • Medisch adviseur, (basis)arts.
 • Financieel medewerker.
 • Reviewer/ auditor (zelfonderzoeken).

De ideale professional

We zijn op zoek naar professionals met een afgeronde zorginhoudelijke HBO of WO opleiding. Denk aan fysiotherapie, ergotherapie, pedagogiek, (toegepaste) psychologie, gezondheidswetenschappen, MWD, SPH, HBO-V of geneeskunde. Ook voor starters hebben we volop mogelijkheden!

Kies voor GrowWork

 • Werken bij GrowWork betekent een uiteenlopend en breed takenpakket met de mogelijkheid om op verschillende afdelingen en bij verschillende zorgverzekeraars werkervaring op te doen.
 • Wij bieden jou een uitgebreide ZorgAcademy. Leer werkprocessen te verbeteren aan de hand van Lean Six Sigma, klantgericht werken en communicatie vaardigheden. Het aanbod in de Academy is volledig toegepast op de behoefte van jou als professional. Een perfecte basis voor ontwikkeling en een perspectief op een verdere carrière bij een zorgverzekeraar.
 • GrowWork is bekend met en opereert in de gehele keten. Denk bijvoorbeeld naast zorgverzekeraars aan het CIZ, een rol als WMO- of jeugdconsulent bij een gemeente en andere zorgoverheden. Er is veel diversiteit en er zijn kansen in diverse werkgebieden.
 • We bieden je goede en intensieve begeleiding door onze HR-Adviseur.

Interesse?

Reageer snel op één van onze vacatures! Deel jouw ambities en wensen we wij kijken welke baan, opdracht, werkgever en/of opleiding het beste bij jou past! Of vul het contactformulier in.

Bekijk ons vacatureaanbod >>

Jaleesa Goedhoop

Recruiter

Heb je vragen of wil je weten wat GrowWork voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

088 33 02 300 Stel een vraag per e-mail