Werken bij een zorgoverheid

Wil jij werken in je vakgebied? En zoek je afwisseling en uitdaging? Dan is GrowWork de ideale werkgever voor jou! Wij bieden jou interessante en uitdagende functies bij verschillende zorgoverheden.

Werken via GrowWork houdt in dat je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag gaat, waarbij jouw zorggerelateerde opleiding onmisbaar is. Voor professionals met een afgeronde zorggerelateerde HBO of WO opleiding heeft GrowWork een zeer interessant aanbod.

De ideale professional

We zijn op zoek naar professionals met een afgeronde zorginhoudelijke HBO of WO opleiding. Denk aan fysiotherapie, ergotherapie, pedagogiek, (toegepaste) psychologie, gezondheidswetenschappen, MWD, SPH, HBO-V of geneeskunde. Daarbij heb je minimaal een jaar (stage-) ervaring met de doelgroep ouderen, (J)GZ of (J)GGZ.

Kies voor GrowWork! 

  • Werken via GrowWork betekent een uiteenlopend en breed takenpakket waar jij je vakinhoudelijke kennis en ervaring kan toepassen en nieuwe werkervaring kan opdoen bij verschillende zorgoverheden.
  • Wij bieden jou een uitgebreide ZorgAcademy. Leer werkprocessen te verbeteren aan de hand van Lean Six Sigma, klantgericht werken en communicatie vaardigheden. Het aanbod in de Academy is volledig toegepast op de behoefte van jou als professional. Een perfecte basis voor ontwikkeling en een perspectief op een verdere carrière bij een zorgverzekeraar.
  • GrowWork is bekend met en opereert in de gehele zorgketen. Van een functie bij het CIZ, een rol als Wmo- of jeugdconsulent bij een gemeente of een rol bij een zorgverzekeraar. Je kunt ervaring opdoen in de breedte. Ervaring die je goed kunt gebruiken bij volgende opdrachten.
  • We bieden je goede en intensieve begeleiding door onze HR-Adviseur.

Interesse?

Reageer dan snel op één van onze vacatures! Voor meer informatie neem je contact op met onze recruiters, Leon Koopman of Jaleesa Goedhoop via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

Bekijk ons vacatureaanbod >>

Leon Koopman

Heb je vragen of wil je weten wat GrowWork voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op!

088 33 02 300 Stel een vraag per e-mail