Werken in de wijk

Wil jij een leuke, uitdagende baan bij een vooruitstrevende zorgorganisatie in jouw regio? Of jezelf verder ontwikkelen als wijkverpleegkundige of verpleegkundige in de wijk? Met GrowWork als carrièrepartner kun je alle kanten op.

Werken in de wijk>>

Werken in de verpleegzorg

Door alle vernieuwingen in de verpleegzorg liggen er volop uitdagingen en is er ook een prachtige, nieuwe kwaliteitsrol ontstaan: kwaliteitsverpleegkundige in het verpleeghuis.

Werken in de verpleegzorg>>

Werken bij een zorgverzekeraar

De grote veranderingen binnen de langdurige zorg vragen veel van verzekerden, zorgaanbieders en zorgverzekeraars. Het is jouw taak om hier helderheid in te scheppen. GrowWork levert functies op het snijvlak van klantcontact en zorginhoud.

Werken bij een zorgverzekeraar>>

Werken bij een zorgoverheid

Functies die niet alleen inhoudelijk zeer uitdagend en afwisselend zijn, maar ook maatschappelijk van grote betekenis. Er is een constante vraag naar Wmo- en jeugdconsulenten alsmede basisartsen.

Werken bij een zorgoverheid>>

Talentprogramma’s

Onze unieke Talentprogramma’s spijkeren je kennis bij en helpen je de verschillende rollen te ontwikkelen van verpleegkundigen in de langdurige zorg. De inhoud van deze programma’s zijn afgestemd op jouw vervolgstappen.

Baan èn opleiding>>

Onze vacatures

Met verstand van zorg en kennis van de arbeidsmarkt bieden wij de meest interessante banen en opdrachten.
Wij helpen je middels een persoonlijk gesprek en goed advies aan een prachtbaan!

Bekijk ons vacatureaanbod>>