Werken bij GrowWork

GrowWork wil als kennisorganisatie soepel kunnen meebewegen met maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. En natuurlijk met de vraag en behoeften van onze professionals en opdrachtgevers.

Inspirerende thuisbasis

Wij willen een lerende organisatie zijn – en dat is tevens onze ambitie. Kennis staat niet stil en is – zeker in deze tijd – constant en snel in ontwikkeling. Zo is de kennis van gisteren niet de kennis van vandaag, of, bij wijze van spreken, die van een minuut geleden.

Carrière bij GrowWork

GrowWork is een dynamische, groeiende organisatie waarin hard wordt gewerkt om met verstand van zorg bij te dragen aan het verbeteren van de prestaties van ouderenzorginstellingen, zorgverzekeraars en overheidsinstellingen. Detachering, freelance of vast? Zoveel mensen, zoveel wensen. Ga met ons in gesprek over de voor jou best passende contractvorm.

Interne vacatures

Heb je affiniteit met arbeidsbemiddeling én de gezondheidszorg en wil je werken in een professionele, ondernemende organisatie? Ben je resultaat- en mensgericht? Dan zijn wij de werkgever voor jou!

Meer weten? Vul dan, geheel vrijblijvend het contactformulier in.

Contact met GrowWork

Heb je vragen of wil je weten wat GrowWork voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

088 33 02 300 Stel een vraag per e-mail