Visie en Missie

 

Visie

De eisen die de maatschappij aan de gezondheidszorg stelt worden groter. De eisen aan de mensen die erin werken ook. Een betere gezondheidszorg vraagt om betere mensen. De kwaliteit van de mensen die in de gezondheidszorg werken zal dan ook doorslaggevender zijn dan de hoeveelheid mensen die erin willen werken. GrowWork wil mensen in staat te stellen het beste uit zichzelf te halen voor anderen.

Missie

GrowWork wil professionals en opdrachtgevers in de gezondheidszorg met elkaar verbinden die de drive hebben om zich continue te verbeteren. Die open staan voor nieuwe kennis, voor nieuwe vaardigheden, voor nieuwe tijden. Doordat deze mensen zichzelf blijven verbeteren, verbeteren ze de levens van anderen en zo uiteindelijk de gehele gezondheidszorg in Nederland. Een permanente cyclus van verbetering. Een vliegwiel voor een betere gezondheidszorg.

Kernwaarden

Onze kernwaarden vormen het uitgangspunt van ons denken en handelen. Elke actie binnen en buiten onze organisatie wordt uitgevoerd rond deze waarden.

Ambitieus

We willen onszelf op persoonlijk en professioneel gebied blijven verbeteren. Dit doen we door voortdurend te investeren in mensen, in kennis en in de relatie met onze opdrachtgevers.

Zorgvuldig

We geven onze volle aandacht aan hoofdzaken én aan ogenschijnlijke details. Details maken een volwaardig deel uit van onze dienstverlening. Hier kunnen we onze kwaliteit extra benadrukken. Naar opdrachtgevers en naar onze professionals.

Onderdeel van GrowWork Group

Wij zijn onderdeel van GrowWork Group. De groep is actief in het publieke domein.

GrowWork Group (www.growworkgroup.nl)

  • POSG (www.posg.nl)
  • JS Consultancy (www.jsconsultancy.nl)
  • Roler (www.roler.nl)
  • InterWork (www.interwork.nl)
Contactformulier
1
Team