Over ons

Kwaliteit is hetzelfde beter doen. Twee mensen kunnen iemand verbinden en dat kunnen twee totaal verschillende en zelfs tegengestelde ervaringen zijn.

Twee mensen kunnen met je praten over precies hetzelfde en toch kunnen die gesprekken niets met elkaar te maken hebben. Het verschil zit in de kwaliteit van de mensen. Als HR-dienstverlener in de zorg wil GrowWork professionals aan opdrachtgevers verbinden voor wie kwaliteit een mentaliteit is. Dit doen we door gedegen te selecteren en door mensen de mogelijkheid te bieden om altijd beter te worden in hun vak.

Certificering

GrowWork Detachering B.V.  is gecertificeerd conform de NEN 4400 norm & ISO 9001:2015.

GrowWork Group

GrowWork maakt deel uit van de GrowWork Group (GWG), een groep HR-bedrijven met leidende posities in het publieke domein. Via ons netwerk van zusterbedrijven binnen GWG – InterWork, JS Consultancy, POSG en Roler – vergroten wij actief de kans op een succesvolle verbinding tussen professionals en zorgaanbieders, zorgverzekeraars en zorgoverheden. Onze zusterbedrijven zijn actief in de sectoren (semi-)overheid, onderwijs, woningcorporaties en utility. GWG heeft in totaal 135 mensen in vaste dienst, 1.048 professionals werkzaam op tijdelijke projecten en 590 opdrachtgevers.

GrowWork is zorgversterker

260 professionals, 1 team Onze voordelen:

  • Professioneel
  • Flexibel
  • Partner
Contactformulier
1
Team