Weten wat er leeft

In onze maatschappij trekt de overheid zich steeds meer terug. Er wordt meer overgelaten aan de markt, het adaptief vermogen van organisaties, het zelforganiserende vermogen van professionals en de zelfredzaamheid van mensen. Vertaal dit ook als eigenaarschap. Het is daarom van groot belang dat zorgaanbieders, zorgverzekeraars en zorgprofessionals in hun kracht worden gezet. Samen met organisaties en professionals leveren wij een bijdrage aan een duurzaam aanbod van zorg.

Onze ambitie

GrowWork manifesteert zich als specialist voor de gezondheidszorg met diensten die inspelen op actuele ontwikkelingen. Om onze ambitie invulling te geven combineren wij verstand van zorg met een uniek en complementair dienstenpakket; advies, interim en opleidingen. Omdat we verstand van zorg hebben, beginnen wij iedere opdracht met gedegen advies.

Wij hebben een visie ontwikkeld op hoe zorgaanbieders, zorgverzekeraars en zorgoverheden de ontwikkeling van hun zorgprofessionals kunnen vormgeven. En daarmee voorbereid zijn op toekomstige ontwikkelingen.

Kernwaarden GrowWork

Onze kernwaarden vormen het uitgangspunt van ons denken en handelen. Elke actie binnen en buiten onze organisatie wordt uitgevoerd rond deze waarden.

Kundig

Actuele ontwikkelingen volgen we op de voet en we ontwikkelen onszelf continu op persoonlijk en professioneel gebied. Verstand van zorg is daarmee ons handelsmerk; we weten wat werkt en kunnen onze kennis en ervaring overtuigend inbrengen.

Inspirerend

Altijd zien wij mogelijkheden om te verbeteren en vernieuwen. Onze ideeën en aanpak dragen we met vol enthousiasme uit. Door onze inspirerende manier van communiceren kunnen mensen vol energie weer verder.

Verbindend

Wij maken de verbinding door echt contact te maken, integer en persoonlijk te zijn. Om van elkaar te leren, om samen te verbeteren en te vernieuwen. Samen bereik je meer.

Lees meer over werken bij GrowWork

Karin Sas

Senior Adviseur

Heb je vragen of wil je weten wat GrowWork voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

088 33 02 300 Stel een vraag per e-mail