Wat is de ZorgAcademy?

GrowWork is dé opleider voor professionals binnen de zorg die in dienst zijn van zorgorganisaties, zorgverzekeraars en zorgoverheden. We faciliteren een aanbod met open inschrijvingen en incompany-trajecten en daarnaast organiseren we evenementen waaronder Masterclasses.

Leeromgeving 

Wat betreft opleidingen zijn deze gericht op persoonlijke ontwikkeling, vaardigheden en inhoudelijke kennis en bedoeld voor uw professionals en die van GrowWork. Een leeromgeving waarin professionals:

  • Zichzelf continu verbeteren en scherp blijven op hun leerdoelen.
  • Hun eigen talenten en ambities waarmaken en daarbij hun individuele met uw organisatiedoelstellingen verbinden.
  • Met anderen kennis delen en zo ‘nieuwe kennis’ creëren.
  • Duurzaam inzetbaar blijven door kennis en vaardigheden continu in lijn te brengen met de ontwikkelingen in de branche.

Zelf samen te stellen ontwikkelprogramma

De ZorgAcademy is een hoogwaardig opleidingsbureau dat inspeelt op de behoeften van de zorg en de (leer)behoeften van professionals. De opleidingsprogramma’s zijn flexibel en voor een deel vastgesteld en voor een deel vrij te bepalen. De modules gaan in op de belangrijkste actuele vraagstukken, trends en ontwikkelingen, bieden kennis op belangrijke deelonderwerpen van een vakgebied en trainen vaardigheden om goed te functioneren in de praktijk.

Praktische informatie

  • Alle genoemde prijzen zijn per persoon en BTW-vrij. Bij elke opleiding staat vermeld wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen, zoals bijvoorbeeld lesmateriaal en accommodatiekosten.
  • Als een lesdag de hele dag duurt, wordt er voor een lunch gezorgd. Duurt een bijeenkomst alleen een ochtend of middag, dan is er geen lunch inbegrepen en worden er geen accommodatiekosten berekend.
  • De opleidingen vinden over het algemeen plaats op één van onze kantoren. De locatie staat vermeld bij de inschrijfdatum. Contactpagina met adressen en routebeschrijvingen >>
  • Bij het inschrijven voor een opleiding zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. Lees tevens ons Privacy statement.
  • Het opleidingsaanbod is voor een groot deel geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&VN.

Direct toepasbaar

De kracht van de ZorgAcademy is dat de professionals de opgedane kennis en ervaringen direct kunnen toepassen op de werkvloer, in uw organisatie. Daarmee plukt u direct de vruchten van de groei en ontwikkeling van uw professionals! Bekijk ons aanbod!

Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje.

Bekijk het aanbod van de ZorgAcademy >>

Contact met GrowWork

Heeft u vragen of wilt u weten wat GrowWork voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

088 33 02 300 Stel een vraag per e-mail