Zorgverzekeraars

Of de ‘klant’ nu de verzekerde is of de overheid die eisen stelt aan de zorgverzekeraar, er zijn goede, slimme professionals nodig die met u meedenken en die begrijpen wat er gevraagd en waarom. Professionals die snel kunnen schakelen, de behoefte van de klant begrijpen en hier goed op anticiperen.

Gekwalificeerde professionals

Onze professionals zijn HBO of WO opgeleid in onder andere studies als MWD, SPH, fysiotherapie, ergotherapie, pedagogiek, (toegepaste) psychologie, geneeskunde en HBO-V. Ze hebben ruime werkervaring in bijvoorbeeld de ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg en/of gehandicaptenzorg.

Onze professionals zijn goed in te zetten op bijvoorbeeld PGB vraagstukken, klantcontactrollen, het voeren van bewust-keuze-gesprekken, het afleggen van huisbezoeken, als zorginkoper of als reviewer/ auditor. Doordat GrowWork in de gehele keten opereert, doen onze professionals brede ervaring op. Hierdoor hebben ze een helder beeld van het werkveld.

(Basis)artsen

GrowWork ziet een toenemende vraag naar basisartsen in de rol van medisch adviseur. Wij verbinden basisartsen aan zorgverzekeraars door ze actief op te zoeken, te enthousiasmeren en te begeleiden richting een functie bij een zorgverzekeraar. Al geruime tijd plaatsen wij hierdoor met succes basisartsen bij verschillende zorgverzekeraars.

Opleiding en ontwikkeling

Met onze ZorgAcademy zorgen wij ervoor dat onze professionals zeer snel op vlieghoogte zijn na de start van een opdracht. De opleidingen zijn gerichte op inhoudelijk (relevante) kennis, maar hebben ook aandacht voor persoonlijke vaardigheden.

Onze professionals ontwikkelen zich hiermee sneller ten opzichte van kandidaten van onze concurrenten en binden zich voor langere tijd aan GrowWork, waardoor zij de ervaring die zij opdoen kunnen toepassen op de verschillende opdrachten die zij voor GrowWork uitvoeren.

Ja, ik wil een professional >>

Maartje Peters Business Unit Manager zorgverzekeraars

Maartje Peters

Business Unit Manager zorgverzekeraars

Kennismaken? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met mij op.

088 33 02 300 Stel een vraag per e-mail