Zorgoverheden

Door de transitie in de zorg zijn er andere, complexere taken bij de (lagere) overheden komen te liggen. Het zorglandschap is veranderd en de complexiteit is toegenomen. Dit vraagt om andere professionals die met u meedenken en die begrijpen wat er gevraagd wordt en waarom. Professionals die snel kunnen schakelen, de behoefte van de klant en de complexiteit van de zorg begrijpen en hier goed op anticiperen.

Inzet van Wmo- en jeugdconsulenten en ambulante hulpverleners

Onze Wmo- en jeugdconsulenten en ambulante hulpverleners zijn hbo of wo opgeleid in bijvoorbeeld MWD, SPH, fysiotherapie, ergotherapie, pedagogiek, (toegepaste) psychologie of HBO-V. Gezien de snelle ontwikkelingen binnen dit werkveld zorgen wij er voor dat onze professionals zich blijvend ontwikkelen via diverse trainingen en opleidingen. Zodat ze altijd voorbereid zijn op hun takenpakket en bovendien snel op vlieghoogte zijn.

Inzet van (basis)artsen

Sociale Geneeskunde komt tijdens de studie Geneeskunde beperkt aan bod waardoor de rol van GrowWork al begint tijdens de studie van de basisarts in spé. We informeren ze over de aantrekkelijke kanten van de functie en de interessante ontwikkelmogelijkheden die GrowWork biedt. Zodoende zijn wij goed in staat om altijd die basisarts te leveren die past bij uw opdracht.

   Unieke samenwerking met CIZ

GrowWork is een strategische partner van het CIZ. Wij denken proactief mee met deze opdrachtgever en blijven zoeken naar oplossingen en leveren hoogopgeleide professionals.

Opleiding en ontwikkeling

Met onze ZorgAcademy zorgen wij ervoor dat onze professionals zeer snel op vlieghoogte zijn na de start van een opdracht. De opleidingen zijn gerichte op inhoudelijk (relevante) kennis, maar hebben ook aandacht voor persoonlijke vaardigheden.

Onze professionals ontwikkelen zich hiermee sneller ten opzichte van kandidaten van onze concurrenten en binden zich voor langere tijd aan GrowWork, waardoor zij de ervaring die zij opdoen kunnen toepassen op de verschillende opdrachten die zij voor GrowWork uitvoeren.

Ja, ik wil een professional >>

Maartje Peters Business Unit Manager zorgverzekeraars

Maartje Peters

Business Unit Manager zorgoverheden

Kennismaken? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met mij op.

088 33 02 300 Stel een vraag per e-mail