Wijkverpleging

Verpleegkundigen die de wijkverpleging vorm moeten geven zijn schaars. Zowel niveau 4 als 5. Daarnaast is het broodnodige ‘omdenken’ om te kunnen ‘ontzorgen’ nog niet op peil. En veel organisaties worstelen nog met de invoer van zelforganisatie.

De nieuwe bekostiging van wijkverpleging vanaf 2017 doet nog een extra duit in het zakje. Van ‘uurtje-factuurtje’ naar meer afrekenen op uitkomsten van zorg. En dat terwijl de meeste organisaties helemaal zijn ingericht op productie draaien. Kortom: Hoe zet u in deze context uw wijkverpleging snel en krachtig neer?

Wijkverpleegkundigen en verpleegkundigen in de wijk

Door de extra inhoudelijke en organisatorische rollen die de wijkverpleegkundige vervult, heeft uw organisatie wellicht behoefte aan extra capaciteit. U kunt bij GrowWork terecht voor vaste of tijdelijke zorgprofessionals, bijvoorbeeld bij vervanging, ziekte- of zwangerschapsverlof. Wij beschikken over een flexpool van wijkverpleegkundigen en verpleegkundigen in de wijk. Lees de ervaring van ZorgSpectrum>>

Opleiding en ontwikkeling

Met onze Talentprogramma’s: ‘Wijkverpleegkundigen, Regisseur van wijkzorg’ en ‘Verpleegkundigen in de wijk’ verzorgt GrowWork de werving, selectie en ontwikkeling van nieuwe zorgprofessionals. Na het volbrengen van het programma, treedt de opgeleide zorgmedewerker in dienst bij uw zorgorganisatie.

Inzet teamcoaches of teammanagers

Om de transitie naar zelfsturing en de positionering van de wijkverpleegkundige te ondersteunen zet GrowWork op tijdelijke basis teamcoaches, teammanagers of transitie- en projectmanagers in. Zoekt u professionals die beleid en uitvoering in de wijkverpleging kunnen verbinden? Om in de rol van ‘Regisseur van zorg’ te groeien zijn er verschillende opleidingen en trainingen interessant voor uw zorgprofessionals.

Ja, ik wil een professional >>

Contact met GrowWork

Heeft u vragen of wilt u weten wat GrowWork voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op

088 33 02 300 Stel een vraag per e-mail