Verpleegzorg

Zorgorganisaties in de verpleegzorg hebben een aantal serieuze uitdagingen, zoals: ‘Hebben wij voldoende en goed opgeleide zorgmedewerkers om veilige en goede zorg te bieden?’ Wij kunnen bijvoorbeeld tijdelijke verpleegkundigen leveren of gekwalificeerde verpleegkundigen werven, opleiden en inzetten die uiteindelijk in dienst treden bij uw zorginstelling.

Inzet van verpleegkundigen

Onze zorgprofessionals helpen uw organisatie om de gewenste vernieuwing op de werkvloer onomkeerbaar te realiseren. U kunt bij GrowWork terecht voor vaste of tijdelijke zorgprofessionals, bijvoorbeeld voor zorgverlening tijdens vakantie, ziektevervanging of zwangerschapsverlof. Wij beschikken over een flexpool van verpleegkundigen en kwaliteitsverpleegkundigen. Hier valt ook de inzet van kwaliteitsverpleegkundigen op niveau 4 en 5 onder die de organisatie bijstaan tijdens het oplossen van een urgente (IGZ) kwaliteitssituatie.

Opleiding en ontwikkeling

Met ons Talentprogramma: ‘(Kwaliteits)verpleegkundige in het verpleeghuis’ verzorgt GrowWork de werving, selectie en ontwikkeling van verpleegkundigen niveau 4 en 5. Tijdens dit programma is er veel aandacht voor het coachen van medewerkers en het realiseren van verbeteringen  op de werkvloer richting veilige en cliëntgerichte zorg. Na afloop treden deze hoogopgeleide verpleegkundigen in dienst bij uw organisatie.

Inzet teamcoaches of teammanagers

Om de gewenste kwaliteitsverbetering te implementeren en te borgen in de praktijk, kunt u transitie- en projectmanagers, teamcoaches en/of teammanagers inzetten. Zoekt u professionals die veilige en cliëntgerichte verpleegzorg kunnen implementeren? Voor het versterken van de eigen regie van cliënten en hun naasten en methodisch werken verzorgen wij verschillende opleidingen en trainingen voor uw zorgprofessionals.

Ja, ik wil een professional >>

Contact met GrowWork

Heeft u vragen of wilt u weten wat GrowWork voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

088 33 02 300 Stel een vraag per e-mail