Wijkverpleging

Is uw wijkverpleging al klaar voor de toekomst? Of kan uw wijkverpleging nog klantgerichter, goedkoper én innovatiever? GrowWork helpt zorgorganisaties bij het neerzetten van krachtige wijkverpleging, met focus op de uitkomsten van zorg.

Maak kennis met onze professionals>>

Verpleegzorg

Echt veranderen is meer dan een mooie visie of een eenmalige actie. Om nieuw gedrag te laten beklijven, dient het voortdurend gestimuleerd en gemotiveerd te worden. Daarom nemen wij mensen mee in de verandering. Om van toegevoegde waarde te zijn én blijven voor zorgaanbieders, ontwikkelen wij ons aanbod continu.

Ontmoet onze verpleegkundigen>>

Zorgverzekeraars

Door toegenomen concurrentie tussen zorgverzekeraars is het noodzakelijk om in elk contact met (potentiële) verzekerden de meerwaarde van de organisatie te laten zien. GrowWork beschikt over direct inzetbare professionals voor uw organisatie.

Ontmoet onze professionals>>

Zorgoverheden

Doordat wij potentiële kandidaten al tijdens hun studie interesseren voor de zorgtaken bij overheden én ze een interessant aanbod doen als het gaat om persoonlijke ontwikkelingen en toekomstperspectief, is het interessant voor professionals om via GrowWork aan de slag te gaan.

Ontmoet onze zorgprofessionals >>

Bedrijfsvoering

GrowWork levert op tijdelijke basis ervaren professionals en zorgfinancials voor een directe kwaliteitsimpuls. Of als waarborg voor continuïteit in de planning & controlcyclus.

Ontmoet onze zorgfinancials>>