Jouw carrière

Laten we realistisch zijn: goede zorgprofessionals kunnen overal terecht. Toch kunnen wij het verschil voor jou maken. Wij kennen de arbeidsmarkt in de zorg, hebben interessante vacatures, opleidingen en een ZorgAcademy. We coachen je bij de volgende stap in jouw carrière.

Wil jij invloed hebben op jouw carrière? >>

Ontwikkelen

GrowWork wil een aantrekkelijke werkgever en carrièrepartner zijn voor haar professionals. Wij zijn dé opleider voor professionals binnen de zorg; zowel in dienst van GrowWork als in dienst van zorgorganisaties, zorgverzekeraars en zorgoverheden.

Ontwikkel jezelf bij GrowWork >>

Verbinden

Wil jij niet alleen een baan, maar ook een verbinding met mensen en organisaties in je werk? GrowWork maakt dit realiteit door middel van een online sociaal platform, waarbij zowel jij als de organisatie centraal staan.

Interesse in een carrière bij GrowWork? >>

Interim

Maak kennis met onze MBO- en HBO opgeleide zorgprofessionals voor zorgaanbieders, zorgverzekeraars en zorgoverheden. Maak kennis met kundige, enthousiaste, gedreven en direct inzetbare professionals.

Meer over onze zorgprofessionals >>

Advies

GrowWork ondersteunt de organisatiebrede transformatie, met een focus op betere uitkomsten van zorg voor de cliënt. Van implementatieadvies en de positionering van
wijkverpleegkundigen tot een ontwikkelagenda voor de nieuwe bekostiging.

Meer over advies

Aanbod ZorgAcademy

De ZorgAcademy is een hoogwaardig opleidingsbureau dat inspeelt op jou (leer)behoeften. Binnen deze Academy bieden we een breed aanbod van opleidingen en trainingen, gericht op zowel vakinhoudelijke kennis als persoonlijke vaardigheden. De opgedane kennis is direct toepasbaar op de werkvloer.

Bekijk het ZorgAcademy aanbod >>

Wijkverpleging

Is uw wijkverpleging al klaar voor de toekomst? Of kan uw wijkverpleging nog klantgerichter, goedkoper én innovatiever? GrowWork helpt zorgorganisaties bij het neerzetten van krachtige wijkverpleging, met focus op de uitkomsten van zorg.

Maak kennis met onze professionals>>

Bedrijfsvoering

GrowWork levert op tijdelijke basis ervaren professionals en zorgfinancials voor een directe kwaliteitsimpuls. Of als waarborg voor continuïteit in de planning & controlcyclus.

Ontmoet onze zorgfinancials>>

Verpleegzorg

Echt veranderen is meer dan een mooie visie of een eenmalige actie. Om nieuw gedrag te laten beklijven, dient het voortdurend gestimuleerd en gemotiveerd te worden. Daarom nemen wij mensen mee in de verandering. Om van toegevoegde waarde te zijn én blijven voor zorgaanbieders, ontwikkelen wij ons aanbod continu.

Ontmoet onze verpleegkundigen>>

Verstand van zorg

Wij hebben een visie ontwikkeld op hoe zorgaanbieders, zorgverzekeraars en zorgoverheden de ontwikkeling van hun zorgprofessionals kunnen vormgeven. Wij weten wat er leeft en zijn daarmee voorbereid op toekomstige ontwikkelingen.

GrowWork jouw carrièrepartner>>

Werken bij GrowWork

Wij zijn een dynamische, groeiende organisatie waarin hard wordt gewerkt om de prestaties van ouderenzorginstellingen, zorgverzekeraars en overheidsinstellingen te verbeteren. Detachering, freelance of vast? Ga met ons in gesprek over de voor jou best passende contractvorm.

Lees meer over werken bij>>

Carrièrepartner zorgprofessionals

Aan het werk projectverpleegkundige, zorgmanager, reviewer, klantmanager of (basis)arts? En jezelf verder ontwikkelen als zorgprofessional? Dan kan je natuurlijk zelf vacatures en opleidingen gaan zoeken op internet, maar we geven je graag goede redenen om óns, GrowWork, hiervoor in te schakelen.

Jouw carrière! >>

Professionals aan het woord

Regelmatig interviewen wij onze zorgprofessionals over hun ervaring en de samenwerking met GrowWork. Onder andere over de begeleiding tijdens een plaatsing, onze coaching on-the-job of sparringpartner bij casussen die spelen op de werkvloer.

Dag van een professional>>

Talentprogramma’s

Onze unieke Talentprogramma’s spijkeren je kennis bij en helpen je de verschillende rollen te ontwikkelen van verpleegkundigen in de langdurige zorg. De inhoud van deze programma’s zijn afgestemd op jouw vervolgstappen.

Baan èn opleiding>>

Zorgverzekeraars

Door toegenomen concurrentie tussen zorgverzekeraars is het noodzakelijk om in elk contact met (potentiële) verzekerden de meerwaarde van de organisatie te laten zien. GrowWork beschikt over direct inzetbare professionals voor uw organisatie.

Ontmoet onze professionals>>

Werken in de verpleegzorg

Door alle vernieuwingen in de verpleegzorg liggen er volop uitdagingen en is er ook een prachtige, nieuwe kwaliteitsrol ontstaan: kwaliteitsverpleegkundige in het verpleeghuis.

Werken in de verpleegzorg>>

Werken in de wijk

Wil jij een leuke, uitdagende baan bij een vooruitstrevende zorgorganisatie in jouw regio? Of jezelf verder ontwikkelen als wijkverpleegkundige of verpleegkundige in de wijk? Met GrowWork als carrièrepartner kun je alle kanten op.

Werken in de wijk>>

Onze vacatures

Met verstand van zorg en kennis van de arbeidsmarkt bieden wij de meest interessante banen en opdrachten.
Wij helpen je middels een persoonlijk gesprek en goed advies aan een prachtbaan!

Bekijk ons vacatureaanbod>>

Werken bij een zorgoverheid

Functies die niet alleen inhoudelijk zeer uitdagend en afwisselend zijn, maar ook maatschappelijk van grote betekenis. Er is een constante vraag naar Wmo- en jeugdconsulenten alsmede basisartsen.

Werken bij een zorgoverheid>>

Werken bij een zorgverzekeraar

De grote veranderingen binnen de langdurige zorg vragen veel van verzekerden, zorgaanbieders en zorgverzekeraars. Het is jouw taak om hier helderheid in te scheppen. GrowWork levert functies op het snijvlak van klantcontact en zorginhoud.

Werken bij een zorgverzekeraar>>

Wat is de ZorgAcademy?

GrowWork is dé opleider voor professionals binnen de zorg die in dienst zijn van zorgorganisaties, zorgverzekeraars en zorgoverheden. We faciliteren een aanbod met open inschrijvingen en incompany-trajecten en daarnaast organiseren we evenementen waaronder Masterclasses.

Wat is de ZorgAcademy? >>

Aanbod ZorgAcademy

De GrowWork ZorgAcademy speelt met haar opleidingsaanbod in op actuele vraagstukken en ontwikkelingen die spelen bij zorgaanbieders, zorgverzekeraars en zorgoverheden en de (leer)behoeften van uw professionals. De opgedane kennis is direct toepasbaar op de werkvloer.

Bekijk het ZorgAcademy aanbod >>

Wat is de ZorgAcademy?

GrowWork wil een aantrekkelijke werkgever en carrièrepartner zijn voor haar professionals. Wij zijn dé opleider voor professionals binnen de zorg; zowel in dienst van GrowWork als in dienst van zorgorganisaties, zorgverzekeraars en zorgoverheden.

Wat is de ZorgAcademy? >>

Incompany aanbod

Onze incompany opleidingen komen in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers tot stand. Op deze manier ontstaat commitment en wordt het gewenste resultaat bereikt. Wat onze incompany opleidingen bij uitstek kenmerkt, is dat er altijd een koppeling is naar de dagelijkse werkpraktijk.

Bekijk het incompany aanbod >>

Zorgoverheden

Doordat wij potentiële kandidaten al tijdens hun studie interesseren voor de zorgtaken bij overheden én ze een interessant aanbod doen als het gaat om persoonlijke ontwikkelingen en toekomstperspectief, is het interessant voor professionals om via GrowWork aan de slag te gaan.

Ontmoet onze zorgprofessionals >>

Werken als student

Wij bieden een uitdagende bijbaan bij jou in de omgeving en ervaring in de zorg. Samen met jou ontwerpen we jou carrière reis als Young Professional.

Werken als student>>