Nieuws

De zekerheid van een vaste baan met afwisselende opdrachten

In deze rubriek portretteren we een allround projectverpleegkundige die de overstap heeft gemaakt van werken als zzp’er naar projectmatig werken via GrowWork.

Op zoek naar balans

Als zelfstandige was ik continu aan het werk. Het beantwoorden van e-mails, telefoontjes, binnenhalen van nieuwe opdrachten en in de avonduren druk met de administratie. Na twee jaar waren mijn werkzaamheden niet meer in balans en hield ik te weinig tijd over om mijn vak optimaal uit te oefenen. Dat was voor mij het moment om de mogelijkheden van een eventuele overstap te onderzoeken.

Ik heb contact opgenomen met GrowWork. Zij kennen de arbeidsmarkt, weten wat er speelt en waar de mogelijkheden liggen. Ze hebben een professionele manier van werken. Er is regelmatig contact en tijd voor evaluatie. Ook is er ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Voordelen

Door GrowWork ervaar ik stabiliteit. Als allround projectverpleegkundige heb ik de zekerheid van een vaste baan en daarnaast de vrijheid om zelfstandig te werken. Ik kan bij GrowWork altijd terecht voor begeleiding of coaching. Ook bieden ze ontwikkelmogelijkheden middels de ZorgAcademy, een opleidingsbureau met vakinhoudelijke-, persoonlijke- en vaardigheidstrainingen. Wat ik tijdens een training leer, kan ik direct in de praktijk toepassen. Voor mij een prettige combinatie van werken én leren.

Mijn advies

Heb je twijfels over je rol als zzp’er of benieuwdnaar de mogelijkheden als projectverpleegkundige? Ga dan in gesprek met een recruiter van GrowWork over jouw carrièrewensen. Samen bespreek je verschillende organisaties en opdrachten. Maar ook je persoonlijk ontwikkelplan komt aan bod. Met behulp van GrowWork ben ik meer dan een stel handen aan het bed.

Fiona Isaac – allround projectverpleegkundige in dienst van GrowWork.

Contact met GrowWork

Sta jij op het punt een overstap te maken? Of ben jij geïnteresseerd in een vaste baan met afwisseling, neem dan contact met mij op.

088 33 02 300 Stel een vraag per e-mail