Nieuws

Verpleegkundige Kelly Maes werkt niet meer aan het bed maar via GrowWork als Zorgadviseur Wijkverpleging bij een zorgverzekeraar, lees hier hoe ze dat vindt.

Meer structuur 

“De onregelmatige uren in de zorg vond ik niet meer prettig. Iedereen was altijd in het weekend vrij en dan moest ik gaan werken. Ik was dus eigenlijk op zoek naar een baan met meer structuur en regelmaat, waarbij ik toch mijn kennis als verpleegkundige kon inzetten.”

Voldoening

“Het meeste voldoening haal ik uit de gesprekken met verzekerden en de indicerend wijkverpleegkundige. In die gesprekken probeer ik samen met de ander tot een besluit te komen waarin de wensen van beide partijen aan bod komen en zoveel mogelijk worden afgestemd op elkaar, zodat de verzekerde op een juiste manier zorg kan ontvangen. Ook uit het beoordelen van de zorgplannen haal ik voldoening. Het bezig zijn aan de andere kant van de ‘’tafel’’ spreekt me erg aan. Ik zie nu waarom zorgplannen op een bepaalde manier bekeken worden en waarom er bepaalde eisen gesteld worden waar je als verpleegkundige aan moet denken bij het indiceren.”

Meerwaarde als verpleegkundige

“Als verpleegkundige heb ik al veel zorgplannen gezien tijdens mijn werk, hierdoor weet ik hoe ik een zorgplan moet lezen en waar het eigenlijk aan moet voldoen. Ik heb kennis over ziektebeelden en medicatie. Deze kennis komt van pas tijdens het beoordelen van de zorgplannen en het inschatten hoeveel tijd er geïndiceerd mag worden voor een bepaalde handeling.”

Werken op kantoor

“Het werken op kantoor was in eerste instantie erg wennen. In de zorg ben je voornamelijk aan het lopen en aan het zorgen voor anderen. Op kantoor zit je voornamelijk bij je laptop. Het is een hele andere manier van werken. Het is belangrijk om op een andere manier voldoening te halen uit de werkzaamheden, zodat het werken op kantoor leuk blijft. Het bevalt me goed, er is veel bedrijvigheid op de werkvloer wat het werk leuk maakt. Er is tijd voor een grapje, maar er wordt ook serieus gewerkt. In deze baan heb ik veel meer contact met mijn collega’s dan dat ik bij andere banen heb gehad”.

Over GrowWork

“In de gesprekken wordt er goed naar me geluisterd en kan ik aangeven wat ik belangrijk vind tijdens het werken. GrowWork kijkt gericht naar mijn wensen en probeert tijdens het gesprek al een aantal vacatures te vinden die mogelijk bij me passen. Ik voel me begrepen en heb tijdens het gesprek ook in de gaten dat ze een goed beeld hebben van wat een werkgever voor werknemer zoekt en of iemand past in dit profiel. Mocht er een gesprek komen met een werkgever dan bellen de medewerkers van GrowWork om alles door te nemen, wat weer zorgt voor vertrouwen tijdens het gesprek. Ze bereiden het gesprek met je voor, zodat je niet snel voor verrassingen komt te staan. Ik kijk dan ook terug op een goede en fijne samenwerking met GrowWork”.

Join Team GrowWork!

Werk je net als Kelly graag in de zorg maar wil je afscheid nemen van de weekend- en onregelmatige diensten? Dat kan ook bij GrowWork. Benieuwd? Bekijk dan hier>> onze vacatures.