Nieuws

Verpleegkundige Eva Groeneveld-Niemeijer werkt niet meer aan het bed maar via GrowWork als Klantadviseur bij een zorgverzekeraar, lees hier hoe ze dat vindt.

Een zorg gerelateerde kantoorfunctie

“Ik heb gekozen voor deze functie omdat ik op zoek was naar een zorg gerelateerde kantoorfunctie die aansluit op de ervaring die ik in mijn vorige baan heb opgedaan. Door GrowWork werd ik gewezen op deze baan.”

Voldoening

“Veel voldoening haal ik uit klantencontact waarin ik echt iets heb kunnen betekenen. Dit zijn situaties waarin ik het verschil heb kunnen maken, waarbij de klant zich geholpen en gehoord voelt. Hoe meer ik leer, des te beter ik klanten kan helpen. Dat maakt het werk leuk.”

Meerwaarde als verpleegkundige

“Het voordeel van mijn verpleegkundige achtergrond is dat de termen voor mij allemaal bekend zijn. Daarnaast weet ik hoe zorg geleverd wordt in de praktijk. Dit betekent dat ik weet waar het over gaat als mantelzorgers vertellen over de zorg. Door mijn ervaring in de (thuis)zorg kom ik tot mogelijkheden en oplossingen die ik zonder verpleegkundige achtergrond niet zou aandragen.”

Op kantoor

“Ik vind het prettig om op kantoor te werken. Dit heb ik de laatste jaren ook gedaan. Werken op kantoor spreekt mij meer aan dan direct patiëntencontact. Ook door telefonisch advies en hulp te bieden, kun je echt iets voor iemand betekenen.”

Over GrowWork

“In de aanloop naar het sollicitatiegesprek ben ik goed begeleid en op de hoogte gehouden door GrowWork. Er is sprake van korte communicatielijnen en vragen worden snel beantwoord. Omdat ik als één van de eerste professionals via GrowWork bij dit team ging werken, namen de formaliteiten wel wat tijd in beslag. Als ik een vraag heb m.b.t. bijvoorbeeld urenregistratie wordt deze direct beantwoord, dat is erg prettig!”

Join Team GrowWork!

Wil jij net als Eva, echt iets betekenen in de zorg maar neem je graag afscheid van de onregelmatige diensten? Dat kan óók bij GrowWork! Benieuwd? Bekijk hier>> onze Verpleegkundige NAB vacatures.