Nieuws

Anne Marie van Maarseveen werkt als projectverpleegkundige en vindt uitdagingen op het gebied van kwaliteit, coaching en het ontwikkelen van deskundigheid.

Zorgversterker

“Als projectverpleegkundige mag ik ondersteuning bieden aan verschillende teams in de zorg, zowel intramuraal als extramuraal. Ik krijg ruimte om te onderzoeken, te analyseren en te communiceren met verschillende mensen. Ik zie kansen en krijg de mogelijkheid om deze ook te pakken. Denk aan de optimalisatie van cliëntendossiers, medicatie, veiligheid, hygiëne en coaching. In deze rol kan ik mij inzetten voor cliënten, zorgteams en organisaties”.

Meerwaarde

”Bij GrowWork is veel ruimte voor ontwikkeling, ik heb een mindset verandering doorgemaakt van durven geloven naar groeien in mijn vak met plezier. En zelf een bijdrage mogen leveren aan de groei van mijn naaste collega’s is een bijzonder gevoel. Een mooie bijkomstigheid is dat ik met plezier thuiskom na mijn werk en daar mijn nieuwe energie verder kan gebruiken. Kortom ik heb een baan waarin ik met veel plezier kan groeien en genieten, ik voel mij gelukkig in mijn werk!”

Join Team GrowWork!

Ben jij net als Anne Marie leergierig, heb je een hart voor de zorg en zou je graag een bijdrage leveren aan de groei van collega’s? Kom dan bij GrowWork samen met een team de zorg versterken. Bekijk hier>> onze vacatures voor verpleegkundigen op projecten.