Nieuws

NURSE zorgbeurs – mogelijkheden voor startende zorgprofessionals

 

Op 21 september vond de NURSE zorgbeurs plaats, waar startende zorgprofessionals zich oriënteren naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Soms zie je als zorgprofessional de bomen door het bos niet meer. Onze recruiters stonden op de beurs klaar om hierbij te helpen! Heb je de beurs gemist en ben je ook nieuwsgierig naar welke opties er allemaal zijn als je aan het begin staat van je carrière in de zorg? Onze recruiter Lisa > neemt je mee in de mogelijkheden die er via GrowWork zijn.

Traineeship ouderenzorg

Via ons traineeship leer je in korte tijd de ouderenzorg kennen vanaf verschillende invalshoeken. Je krijgt de kans om te kiezen of je intramuraal of extramuraal wil gaan werken, waardoor je kunt ervaren wat je het meest interessant vindt. Zo kun je bijvoorbeeld een half jaar intramuraal en een half jaar extramuraal gaan werken. Tijdens het traineeship volg je de 2-daagse opleiding tot kwaliteitsverpleegkundige. Zijn er dingen waar je tegenaan loopt tijdens het traineeship? Wil je bijvoorbeeld sparren over je loopbaan na het traineeship, of twijfel je over de keuze van intra- of extramuraal werken? Jouw adviseur van GrowWork staat voor je klaar om je te helpen bij deze keuzes.

Werken bij een zorgverzekeraar/zorgoverheid

Met een zorg- of sociale opleiding heb je veel mogelijkheden bij een zorgverzekeraar of zorgoverheid. Je kunt jouw zorgkennis en sociale vaardigheden bijvoorbeeld inzetten om verzekerden te adviseren over wat voor hun de beste zorg is, je helpt ze met een second opinion of met wachtlijstbemiddeling. Bij deze functies heb je veel contact met verschillende partijen. Denk aan de verzekerden, huisartsen, tandartsen of andere zorgverleners. Het WFT zorgcertificaat dat je nodig hebt om in deze functie te beginnen, kun je behalen op onze kosten.

Werken bij een ziekenhuis

Ben jij (gespecialiseerd) verpleegkundige en zoek je afwisseling en uitdaging in het ziekenhuis? We hebben verschillende functies openstaan bij ziekenhuizen in heel Nederland. Met een opleiding mbo-verpleegkunde of hbo-verpleegkunde kun je bij ons terecht. Wanneer je via GrowWork in het ziekenhuis werkt, heb je de mogelijkheid om verschillende functies te vervullen om te ontdekken waar jouw interesse ligt. Ben je nog niet helemaal zeker van je interesses? Er wordt actief met je meegedacht over de volgende stap in je loopbaan.

Kantoorfunctie

Wil je niet werken in de directe zorg na je studie, maar wel in functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie? Misschien is een kantoorfunctie in de zorg dan wel iets voor jou! Een kantoorbaan in de zorg staat voor ontzorgen. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt zodat de zorgprofessional zich kan richten op het bieden van goede zorg. Hierbij kun je denken aan functies in administratie, HR of klantcontact.

Werken bij GrowWork

Ben je nieuwsgierig geworden naar één van onze mogelijkheden? Hier vind je onze vacatures >