Nieuws

Eindelijk weer live! Geslaagde bijeenkomst met onze projectverpleegkundigen

Naast regelmatige intervisies per regio organiseert GrowWork vier maal per jaar een bijeenkomst voor al haar projectverpleegkundigen. Op donderdag 16 september kon dit eindelijk weer live! Het werd een dag vol inspiratie, kennisdeling en echte verbinding.

Écht verbinden met Sandra Brandt

Voor deze bijeenkomst was Sandra Brandt uitgenodigd. Sandra is auteur van het boek ‘Klaagvrije maandag’ en is bovendien verpleegkundige geweest op de intensive care en hartbewaking. Sandra nam ons mee voor een mooie wandeling in tweetallen waarin we uitgenodigd onze angsten voor afwijzing te delen en zo echt tot verbinding kwamen met elkaar. Na de wandeling nam Sandra ons mee in de theorie achter haar boek. Een onderwerp dat spot on bleek voor de projectverpleegkundigen. Kortom; een zeer geslaagde kennissessie!

De vraag

Onder het genot van een heerlijk diner bij Het Nut, ontvingen alle aanwezigen een enveloppe. Hiermee konden we elkaar antwoord geven op De Vraag van de ander. Vele nuttige tips werden er aan elkaar “verzonden”.

Uiteraard gingen onze toppers niet met lege handen naar huis, maar lag er een toepasselijke goodiebag voor iedereen klaar.

Deze eerste fysieke bijeenkomst sinds tijden is al met al zeer geslaagd. Menselijk contact wint het toch echt van Zoom!

Werken bij GrowWork

Interesse in een rol als projectverpleegkundige via GrowWork? Lees dan hier verder of ga direct naar de vacatures >

 

Sta jij de volgende keer ook op de presentielijst?